Guide
Bra barer i Stockholm

Bra barer i Stockholm – med både mat och dryck i fokus

Tillhör du också dem som gillar att ta en härlig drink eller en god öl innan middagen? Här finner du en guide över några av Stockholms bästa barer som också kan erbjuda en riktigt god middag. Kombinationen av barhäng och middag borgar för en grym helkväll för dig och ditt sällskap.

Bra barer i Stockholm – för dig som vill ta ett glas innan eller efter maten

Många restauranger erbjuder också bra barer och det är ett kul sätt att inleda kvällen på med nära och kära innan man slår sig ned till bords. Eller varför inte runda av kvällen med några drinkar? Efter en trevlig middag kan det vara härligt att sitta kvar och prata en stund. 
Ling Long
Ling Long
Riddargatan 6, Stockholm
Ling Long är en asian fusion-restaurang som huserar i Story Hotels lokaler på Riddargatan. Deras cocktail-meny byts ut ofta men består alltid av lika vackra, färgsprakande och smakrika kreationer. En lunch eller middag här är ett måste för den som inte äter kött. Förutom fokus på cocktails har de även specialiserat sig på växtbaserade- och veganska rätter. 
Boka bord
Farang
Farang
Tulegatan 7, Stockholm
Riktigt häftig bar belägen i en gammal industrilokal. Maten är sprungen ur det sydostasiatiska köket och serveras utifrån ett sharingkoncept. Perfekt för er som verkligen vill “dela” er upplevelse med varandra.
Boka bord
Tjoget
Tjoget
Hornsbruksgatan 24, Stockholm
Tjoget har i flera år i rad tagit en plats på listan ”The World's 50 Best Bars”. Och det är verkligen en sann konst att både skaka bäst drinkar och skapa en skön atmosfär. Dessutom har de riktigt bra mat och generösa öppettider. 
Boka bord
Hillenberg
Hillenberg
Humlegårdsgatan 14, Stockholm
Hillenberg serverar lunch, brunch, cocktails och långa middagar i regi av stjärnkocken Niklas Ekstedt.  I den mysiga bardelen kan ni slå er ner med en drink eller ett glas vin utan att äta. Eller så stannar ni kvar för en spontan middag. Det finns många goda alternativ att välja på i à la carte-menyn.
Boka bord
Brasserie Balzac
Brasserie Balzac
Odengatan 26, Stockholm
Brasserie Balzac har ett av Vasastans bästa barhäng med liv och rörelse från öppning till stängning. 
Boka bord