Guide
Hund på krogen

Hundvänliga restauranger Stockholm – här är listan

Får man ta med hund på restaurang? Ja, i alla fall på vissa restauranger. I Stockholm finns det flera restauranger där hundar är välkomna i hela eller i delar av lokalen.
När det saknas uteservering kan hundägare få det knepigt att hitta någonstans att sitta ner och äta tillsammans med sin fyrbenta vän. Vi har samlat Stockholms hundvänligaste restauranger för att göra det lättare för hundägare (och för personer med allergi) att planera sitt restaurangbesök.

Hundvänliga restauranger på Östermalm

Östermalm är den statsdel i Stockholm som har allra flest hundvänliga restauranger. Tips! Gå en hundpromenad på Djurgården eller Gärdet innan ni slår er ner på en av restaurangerna eller barerna. Det stora fältet på Gärdet är en av få platser i stan där hundar får vara utan koppel.
Aristo
Aristo och Uva Vinbar
Kommendörsgatan 46, Stockholm
Aristo och Uva Vinbar är en del av krogsatsningen med tre nya restaurangkoncept vid Karlaplan. Aristo är flaggskeppsrestaurangen som utlovar en modern à la carte i en avslappnad kvarterskrogsmiljö. Här är hundar välkomna vid tre specifika bord, så hör av er innan ankomst för att boka en av dessa. Uva Vinbar är den avslappnade vinbaren i anslutning till Aristo, med viner från främst den gamla världen, dit hundar alltid är välkomna.
Ciccio's
Ciccio's
Nybrogatan 21, Stockholm
Ciccio's är Stockholms Little Italy – en plats att umgås, äta och dricka med nära och kära (och din hund). Restaurangen och menyn har rötter i det italiensk-amerikanska köket och deras största inspiration kommer från just Little Italy i New York.
Goma Gastropub
Goma Gastropub
Linnégatan 1, Stockholm
Goma asiatisk gastropub är Miss Voons busiga småsyskon. Goma är en gastropub med drycken i fokus och höga ambitioner, men med avslappnad service. Hunden får följa med hit!
Lisa Elmqvist Restaurang
Lisa Elmqvist Restaurang
Östermalms Saluhall / Nybrogatan 31, Stockholm
Lisa Elmqvist är en klassisk fisk- och skaldjursrestaurang i Östermalms Saluhall. Här serveras och tillagas fisk och skaldjur som kommer direkt från havet. Lisa Elmqvist började sin verksamhet på tidigt 1920-tal och idag arbetar den 4:e generationen av familjen Elmqvist vidare. Hit är även hunden välkommen!
Aubergine
Aubergine
Linnégatan 38, Stockholm
Aubergine är en hemtrevlig kvarterskrog med en avslappnad bar och en trevlig matsal där det serveras en à la carte-meny med säsongsbetonade rätter. Aubergine passar för lunch, AW, middag, större sällskap eller födelsedagen. Självklart är även hunden välkommen här!
Fiore Narvavägen
Fiore Narvavägen
Banérgatan 8, Stockholm
Fiore Narvavägen är kvarterskrogen som föddes ur sommarrestaurangen Ponte Fiore som tidigare låg vid Djurgårdsbron. Ni som varit där kommer att känna igen er. Menyn bjuder på medelhavssmaker med fokus på Italien och i baren skakas cocktails av olika slag. Sommartid kan du slå dig ner längst husväggen på den trevliga uteserveringen, där även hunden är välkommen. Hundarna får även följa med inomhus!
Cuculo
Cuculo
Styrmansgatan 57, Stockholm
Sju decennier efter att Bengt Wedholms restaurang Östergök stängde ner återtar lokalen sin forna glans. Cuculo, som betyder gök på italienska, är en hyllning till det italienska köket som präglade Östergök. Här är hundar välkomna i alla utrymmen.
The Sparrow Wine Bar & Bistro
The Sparrow Wine Bar & Bistro
Birger Jarlsgatan 24, Stockholm
På The Sparrow Wine Bar & Bistro är alla välkomna - matte, husse och hund! Njut av franska rätter och något gott i glaset på denna restaurang och vinbar dom ligger inhyst i The Sparrow Hotel.
Copine
Copine
Kommendörsgatan 23, Stockholm
Copine är franska för flickvän, och det är vad restaurangen är tänkt att vara till Jim & Jacobs första restaurang på Surbrunnsgatan. Menyn har inspiration både från Frankrike och från hela södra Europa. Copine välkomnar alla med öppna armar, även hundar i baren och på utomhusserveringen på sommaren.
Tengu
Tengu
Rådmansgatan 12, Stockholm
Njut av smårätter och nudlar på nästa nivå hos Tengu. Här ligger stort fokus på ramen och japanska rätter, men inriktingen är inte strikt japansk, utan hämtar influenser från andra länder och säsongens råvaror. Hundar är också välkomna.
Coco & Carmen
Coco & Carmen
Banérgatan 7, Stockholm
Punk Royales systerrestaurang Coco & Carmen är som en helt vanlig kvarterskrog, fast annorlunda. Hit kommer du och din hund för en lunch eller middag ni alltid kommer att minnas.
Villa Dagmar
Villa Dagmar
Nybrogatan 25-27, Stockholm
Boutique-hotellet Villa Dagmar serverar medelhavsinspirerad mat i restaurangen. Här kan du äta både frukost, lunch och middag varje dag i veckan - med din hund!
Adria
Adria
Tulegatan 10, Stockholm
Adria Ristorante & Bar är en familjeägd pärla som lagar genuin italiensk mat på modernt vis. Maten bygger på tradition, enkelhet och kvalitet, och många av rätterna har sin bakgrund i gamla familjerecept. Här välkomnas små skötsamma hundar, antingen under bordet eller i väskan. Detta behöver uppges vid bokning då alla bord i matsalen inte är lämpade på grund av utrymmet.
Kasten
Kasten
Fredrikshovsgatan 4, Stockholm
Hos Kasten kan du förvänta dig en fransk meny med fokus på råvara, säsong och hållbarhet. Njut av maten i matsalen, vinbaren eller i deras chambre séparée. Hundar är självklart välkomna.
OMAKA
OMAKA
Uggelviksgatan 2C, Stockholm
Bryggeriet och restaurangen OMAKA drivs av Hedda Spendrup. Här kan du njuta av moderna maträtter och egenbrygd öl. Hunden är välkommen både i restaurangen och på uteserveringen i ölträdgården.
Misshumasshu
Misshumasshu
Birger Jarlspassagen, Stockholm
Misshumasshu är en trendig asiatisk restaurang som drivs av Adam och Albin som har flera krogar i stan. Resturangen har en stimig och unik miljö där även fyrbenta vänner är välkomna.
Paraden Kvarterskrog
Paraden Kvarterskrog & Barservering
Valhallavägen 147, Stockholm
Paraden har en lyxig kvarterskrogskänsla och mat från de svenska och franska köken. Restaurangen välkomnar hundar både i baren och i matsalen. Vid ankomst får hunden en vattenskål och ett tuggben. De har också en hundmeny med hundglass i olika smaker och hundöl(!).
Nybrogatan 38
Nybrogatan 38
Nybrogatan 38, Stockholm
På Nybrogatan 38 är det alltid fullt med folk och härlig stämning. Köket hämtar inspiration från de sydeuropeiska och de svenska grytorna. De har öppet för frukost, lunch och middag plus en trevlig bar med goda drinkar. Hundar får också spendera sin tid här!
Bistro Bisous
Daphne's
Artillerigatan 56, Stockholm
Daphne’s är kvarterskrogen där du ska känna dig lika mycket hemma som i ditt eget vardagsrum. Därför är det en självklarhet att även din hund är välkommen hit. På menyn finns klassiska franska bistrorätter.
Artilleriet
Artilleriet
Artillerigatan 13, Stockholm
Restaurang Artilleriet är en av Stockholms hemligaste restauranger. Precis vid Armémuseum ligger ingången. Förutom att erbjuda god mat finns också deras populära AW med liveband. För alla hundar finns en egen hundmeny med tuggben och annat gott.
Broms Karlaplan
Broms
Karlavägen 76, Stockholm
På Karlavägen ligger restaurang Broms som har öppet för frukost, lunch och middag. Avnjut valfri måltid tillsammans med din hund för här är vovvarna välkomna i matsalen. På bilden är stammisen Bibbi!
Restaurang Hantverket
Restaurang Hantverket
Sturegatan 19, Stockholm
Gå en promenad i Humlegården och kom in på lunch eller middag på restaurang Hantverket. Namnet på restaurangen skvallrar om att både mat och inredning andas det fina hantverket.
Trattoria Montanari
Trattoria Montanari
Grev Turegatan 56, Stockholm
Trattoria Montanari är en varm välkomnande plats där familj, vänner, kärlek och genuin matlagning står i centrum. Hit får även hunden följa med! Här serveras enkla, men underbart goda rätter från det genuina italienska köket som ägarnas nonna, farmor, bjöd på under deras pappas uppväxt.
Ling Long
Ling Long
Riddargatan 6, Stockholm
I anslutning till Story Hotel på Riddargatan ligger asian fusion-restaurangen Ling Long. Här är hundar välkomna på vegetarisk eller vegansk lunch och middag i målsmans sällskap.  
Napolyon Bistro & Bar
Napolyon Bistro & Bar
Grev Turegatan 15, Stockholm
På Stockholms livligaste gångstråk Grev Turegatan ligger restaurang Napolyon. Här sitter du med bästa utsikt mot gågatan, och självklart är din lurviga vän välkommen.
Oxenstiernan
Restaurang Oxenstiernan
Storgatan 35C, Stockholm
Bakom Historiska muséet ligger vackra Restaurang Oxenstiernan, i en malmgårdsbyggnad från 1700-talet. Ta en mysig promenad i området och slå er ner på uteserveringen eller i matsalen. Här är hundar välkomna. Under sommarmånaderna sker all matlagning utomhus på grillen och i en stor vedeldad ugn.
Slipen
Slipen
Beckholmsvägen 26, Stockholm
Sommaren 2023 tog cafékedjan Fabrique över Oaxen Slip, numera Slipen, på Djurgården efter att restaurangen tillsammans med Michelinbelönade Oaxen Krog stängt verksamheten för gott 2022. Här sitter du och din hund i gamla varvslokaler på Djurgården, med vattnet som närmaste granne. Ta en härlig promenad med hunden och slå er sedan ner här!
Villa Källhagen
Villa Källhagen
Djurgårdsbrunnsvägen 10, Stockholm
Direkt invid Djurgårdsbrunnskanalen, hittar du Villa Källhagen. Här kan du varva ner med en drink i Trädgården, Orangeriet eller ställets egen brygga. I Matsalen serveras middag med utsikt över kanalen. Hunden är välkommen i alla utrymmen, utom i Matsalen.

Hundvänliga restauranger i Stockholm City

Visst kan man lätt tro att hunden ska lämnas hemma när det är dags för middag i city. Faktum är att det finns flera restauranger där vovven får följa med in. Det finns också hotell där hunden är välkommen i både restaurangen och i rummen.
Luzette
Luzette
Centralplan 25, Stockholm
Luzette är ett modernt brasserie med inspiration från klassiska restauranger i internationella centralstationer. Rätterna från restaurangens rôtisserie utgör hjärtat i menyn som även bjuder på klassiker i ny tappning. Frukost, lunch, fika, drink eller middag, på Luzette är du alltid välkommen. Hundar är välkomna i baren och på utomhusserveringen.
Nalen Restaurang
Nalen Restaurang
Regeringsgatan 74, Stockholm
Nalen Restaurang är en svensk bistro belägen i anrika kulturhuset på Regeringsgatan 74. I dag möts svenska bistroklassiker med Nalens rika kulturhistoria lunch som middag och på varje tallrik matchas hög kvalitet med enkla medel i en okonstlad inställning till säsong, mat och råvara. Här är alla välkomna, även hundar!
Taverna Brillo
Taverna Brillo
Sturegatan 6 / Humlegårdsgatan 19, Stockholm
På Taverna Brillo är hundar välkomna till frukost, lunch, AW och middag. Fråga personalen vilka bord som gäller för din fyrbenta vän så hjälper de dig.
V Italiano Moderno
V Italiano Moderno
Mäster Samuelsgatan 18, Stockholm
Hos V serveras pizzor inspirerade av hur de görs i Genoa, Italien. Hit går du för lunch, middag, AW eller varför inte en dejt? Pizzorna gräddas framför gästen i en specialdesignad ugn från Italien. För den som inte är sugen på pizza finns även flera olika sallader och pastarätter att välja mellan.
Sturehof
Sturehof
Stureplan 2, Stockholm
På Sturehof är hundar välkomna i oktagonen och på uteserveringen. Här är öppettiderna generösa (restaurangen stänger klockan 02 varje dag!). Här råder en härlig festlig stämning och musiken höjs ju längre kvällen går. Något att tänka på för känsliga hundöron.
Grodan Grev Ture
Restaurang Grodan
Grev Turegatan 16, Stockholm
På anrika Grodan är hunden välkommen till bords. Här finns svensk husman och franska rätter. Eller häng i baren! Det finns en anledning till varför Grodans bar har varit populär i så många år.
Tures
Tures
Sturegallerian 10, Stockholm
På Tures, i Sturegallerian, går det att avnjuta en lunch eller ett glas i din hunds sällskap. Sturegallerian var tidiga med att tillåta hundar på shoppingturen. Nu får hunden följa med till NK, Åhléns, Fältöversten och Ringens centrum.
Riche
Riche
Birger Jarlsgatan 4, Stockholm
I över hundra år har matsalen och barerna på Riche varit en plats att gå till för att umgås. Nu får även hundarna hänga med. På Riche finns det vissa bord i matsalen dit hundar är välkomna. Ring innan och kolla för att säkra er plats och njut av en fin miljö och vällagade klassiska rätter.

Hundvänliga restauranger i Gamla Stan

Ta en promenad genom Gamla stan och slå er ner på en mysig restaurang, där även hunden får vara med.
Skeppsbron 10
Skeppsbron 10
Skeppsbron 10, Stockholm
Skeppsbron 10 serverar innovativa och lekfulla rätter med influenser från hela världen, i en avslappnad miljö på framsidan av Gamla stan. Restaurangen har stora ambitioner och menyerna består av avsmakningsmenyer i stort eller litet format, samt en à la carte. Hit är även hundar välkomna!
Restaurant Reiss
Restaurant Reiss
Skeppsbron 12, Stockholm
Restaurant Reiss serverar klassiska svenska rätter med en modern touch. Namnet Reisen kommer från holländaren Fredrik Reiss, som drev kaffehus här på 1750-talet. Hit är hundar välkomna!

Hundvänliga restauranger på Södermalm

De senaste åren har det öppnar allt fler restauranger dit hundar är välkomna på Södermalm. Här erbjuds avslappnat häng och god mat i barer, pubar och restauranger.
Liebling
Liebling
Timmermansgatan 24, Stockholm
Ta med hunden till denna tyska bistro vid Mariatorget. Här finns även en tillhörande ölbar en trappa ner. Njut av schnitzel, korv och strudel i de moderna lokalerna eller koppla av med en kall i ölbaren. Tar du trappan upp på andra sidan ölbaren hamnar du på färgglada Paradiso, där cocktails och livlig musik varmt möter dig.
Vina
Vina
Sofiagatan 1, Stockholm
Hos mysiga Vina är hundar i välkomna. Det är dock en rätt liten lokal, även om det är två våningar, och det är ett populärt ställe så tänk på att det kan vara trångt. Här serveras mellanrätter och huvudrätter, och mycket plockmat som pintxos, ost och chark.
Vinfoajén PS Matsal
Vinfoajén PS Matsal
Nytorgsgatan 42, Stockholm
Vinfoajén är många saker under ett och samma tak; vinbar, matsal, rombar och inte minst en studio där det hålls matlagningskurser, events och mingel. På innergården finns dessutom restaurangens gårdsväxthus där du sitter bland blommor, vildvin och örter. Ta med hunden, de är välkomna i alla utrymmen!
Urban Deli Nytorget
Urban Deli Nytorget
Nytorget 4, Stockholm
Urban Deli Nytorget ligger mitt i SoFo och erbjuder frukost alla dagar i veckan, saluhall med bar och brunch på helgerna och ett utvalt sortiment i butiken. På sommaren öppnar de upp en jättelik uteservering som sträcker sig mellan restaurangen och Nytorgsparken. Hundar är välkomna i en viss del av matsalen och på uteserveringen.
Söders Hjärta
Söders hjärta
Bellmansgatan 22, Stockholm
Söders hjärta är kvarteshak som är uppdelat i restaurang och bar. Restaurangen serverar svensk husman, medan baren erbjuder goda viner och cocktails. Ta med din fyrbenta vän!
Häktet
Häktet
Hornsgatan 82, Stockholm
Häktet är en hipp restaurang, bar och cocktailbar. Här finns plats för din fyrbenta vän i restaurangen, på den häftiga innergården och på den intima cocktailbaren Vänster, som du finner om du tar dörren till vänster så fort du kommer in vid Häktet.
Borasco
Borasco
Tjärhovsgatan 35, Stockholm
Borasco ligger på Tjärhovsplan och serverar mat från medelhavet. Här är hundar välkomna i den avslappnade Bodegan, där man både äter och dricker från samma meny som inne i restaurangen.
Pat's Place
Pat’s Place
Folkungagatan 140, Stockholm
Pat’s Place serverar genuin thaimat i tapasformat. Dela på smårätter och njut av deras välskakade cocktails. Här får även hundar vara med!
Freyja
Freyja +Söder
Hornsgatan 18, Stockholm
Hos eleganta Freyja +Söder, som ligger 13 våningar upp på Hornsgatan är hundar välkomna. Här kan du njuta av svenska smaker och en av Stockholms vackraste utsikter tillsammans med din bästa vän.
Nytorget 6
Nytorget 6
Nytorget 6, Stockholm
Nytorget 6 har blivit en riktig favorit för många hundägare på Södermalm. Restaurangen är en plats där du kan komma och äta och dricka gott, från morgon till kväll tillsammans med din hund. På menyn finns en egen liten meny för vovvarna med bland annat hundglass.
Tjoget
Tjoget
Hornsbruksgatan 24, Stockholm
Tjoget är restaurangen som öppnar till middag och avslutas med fest. Hit går du för att äta, lyssna på bra musik och hänga i baren. Hundar är välkomna, men ska nog lämnas hemma om husse och matte är på festhumör och vill ut på dansgolvet.
PangPang Festaurang
PangPang Restaurang
Långholmsgatan 34, Stockholm
På Långholmsgatan i Hornstull kan du äta gott och dricka hantverksöl i världsklass, utan att behöva skiljas från din bäste vän. PangPang Restaurang har öppet för brunch, middag och ölprovning.
Café Nizza
Café Nizza
Åsögatan 171, Stockholm
På Café Nizzas uteservering är hundar välkomna. Inne i restaurangen är det ofta ont om plats, hör direkt med restaurangen om det är okej att jycken följer med in.
Café Cuvée
Café Cuvée
Högbergsgatan 64, Stockholm
Litet, stimmigt och hundvänligt. Hos Café Cuvée är hundar välkomna. Då matsalen inte rymmer allt för många gäster får de stora vovvarna stanna hemma, eller på uteserveringen.
Meatballs For The People
Meatballs For The People
Nytorgsgatan 30, Stockholm
Ut och käka husman med vovven? Ta med hunden och testa stans kanske smarrigaste köttbullar på Meatballs For The People.
Hornsgatan Kvarterskrog
Hornsgatans Kvarterskrog
Hornsgatan 81, Stockholm
Hornsgatans Kvarterskrog drivs av Bockholmengruppen som nog är Stockholms allra mest hundvänliga restauranggrupp då de tillåter hund på alla sina krogar. Och hos kvarterskrogen i Zinkensdamm är det inget undantag undan alla fyrbenta är välkomna.
The Hills
The Hills
Götgatan 29, Stockholm
Hos söder­krogen The Hills är det både hippt och hemtrevligt på samma gång. Och om det ska vara hemtrevligt är det såklart hundvänligt också.
Långholmens Wärdshus
Långholmens Wärdshus
Alstaviksvägen 17, Stockholm
På Långholmens Wärdshus kan du njuta av svensk mattradition tillagat på lokala råvaror. I anslutning till restaurangen ligger baren. Under sommarhalvåret flyttar en del av köket utomhus för uppskattade grillkvällar. Hundar är välkomna att följa med till Baren Finkan, samt ute i Wärdshusparken. Utanför Wärdshuset sträcker sig öns parker som är populära strövområden för hundar och husse/matte att ta en promenad i.

Hundvänliga restauranger i på Kungsholmen

Promenera längst vattnet och besök sedan någon av dessa pärlor. På Kungsholmen finns allt från små hundvänliga caféer till större restauranger.
NÒR Kungsholmen
NÒR Kungsholmen
Kungsholmsgatan 31, Stockholm
NÒR är ett modernt brasserie där traditionell nordisk kokkonst möter spännande influenser från Europa. Här används lokala råvaror och inspirationen hämtas från skandinavisk skog och mark. Hit får även vovven följa med!
at Kungsholmen
At Kungsholmen
Hantverkargatan 71, Stockholm
I ett ikoniskt hus alldeles intill Fridhemsplan ligger at Kungsholmen, en samlingsplats där mat, musik och konst skapar en levande atmosfär sju dagar i veckan. Här är hundar välkomna i bistrodelen.
Restaurang Bergamott
Bergamott
Hantverkargatan 35, Stockholm
Hos den franska kvarterskrogen Bergamott är det avslappnad stämning och riktigt gott. Dagens rätter utskrivna på griffeltavlan på väggen i den lilla lokalen. Hit går det bra att ta med mindre hundar om de inte stör andra gäster.
Piren Restaurang & Bar
Piren
Kristinebergs Strand 2, Stockholm
Hos Piren med sin stora uteservering vid Kristinebergs strand är hundarna välkomna vid restaurangens yttre del eller utomhus.
La Nonna
La Nonna
Fleminggatan 45, Stockholm
La Nonna är en italiensk kvarterskrog dit hundarna är välkomna att sällskapa. Beställ en god pasta i sann Lady & Lufsen-anda.
Agnes
Agnes
Norra Agnegatan 43, Stockholm
Agnes är en mysig kvarterskrog med fokus på det sydaeuropeiska köket. Här är hunden välkommen, men ska “bete sig lika väl som människan”. Rimligt, eller hur?

Hundvänliga restauranger Vasastan

Wasahof
Wasahof
Dalagatan 46, Stockholm
Wasahof är en klassisk skaldjursrestaurang med ostron som specialitet och en vacker utsikt mot Vasaparken. Häe får gundar vara med på utomhusserveringen, i baren och bistrodelen, men inte i matsalen.
Nektar
Nektar
Rörstrandsgatan 12, Stockholm
Nektar är en härlig kvarterskrog där folk vill hänga och dricka vin. Bakom Nektar står Embla Brorsson och Eric Seger som jobbat tillsammans på Restaurang Volt, Daniel Berlin Krog. Sommartid finns en trevlig uteservering på gågatan utanför där hundar är välkomna, där bjuds de även på vatten i Nektars egna Snobben-vattenskålar.
Chipirón
Chipirón
Surbrunnsgatan 38, Stockholm
Chipirón är en spansk tapasbar i en livlig miljö som ligger på en bakgata i Vasastan. Menyn som byts ut ständigt präglas av fisk & skaldjur och vinlistan är levande. Här är hundar välkomna i både baren och matsalen.
Allegrine
Allegrine
Kammakargatan 22, Stockholm
Njut av vällagad fransk bistromat på Allegrine, som är inspirerad av den erkände kocken och krögaren Danyel Coyets farmor. Det var i hennes kök han fann kärleken till den franska matlagningen och nu står hans personliga matminnen i fokus, tillagade av de råvaror som hör säsongen till. Här finns ett stort öppet kök och bord för små och stora sällskap, med eller utan hund.
Cliff Barnes
Cliff Barnes
Norrtullsgatan 45, Stockholm
Till Cliff Barnes går du för amerikansk mat, cocktails, musikquiz och sittdans. På sommaren är din fyrbenta vän välkommen på uteserveringen där det finns en hundbar med Dog & Tonic när det behövs svalka, och annars får de hänga med in i matsalen.
Svartengrens
Svartengrens
Tulegatan 24, Stockholm
Svartengrens serverar närproducerat kött i toppklass och har en välbesökt cocktailbar. Här får gäster med hund sitta i bardelen och vissa bord i restaurangen.
Marco's
Marco's
Torbjörn Klockares gata 1, Stockholm
Marco's är en kvarterskrog i Vasastan med skön stämning och varierande rätter på menyn. Här är alla gäster med eller utan hund välkomna.
Sue Ellen
Sue Ellen
Tulegatan 17, Stockholm
Hos Sue Ellen serveras svensk och internationell mat i modern tappning med fokus på nyskapande drinkar och moderna svenska öl. Hit är hundar välkomna!
Brasserie Balzac
Brasserie Balzac
Odengatan 26, Stockholm
På Balzac är det lika enkelt att slinka in och njuta av ett ostron, ett glas eller för middag hela kvällen med goda vänner. På uteserveringen finns en skön infravärmelampa så det går att sitta ute tidigt på våren eller länge in på hösten.
Nomad
Nomad
Upplandsgatan 2A, Stockholm
Hos Nomad är alla välkomna och kan känna sig hemma, även hundar. Maten på Nomad är inspirerad av svenska klassiker och även drycken är huvudsakligen producerad i Sverige.
Babette
Babette
Roslagsgatan 6, Stockholm
Hos vin- och pizzakrogen Babette är hundarna välkomna. Lokalen är dock liten och intim så det är bra att säga till innan att man kommer med vovve.
Främmat
Främmat
Dalagatan 54, Stockholm
Hos Främmat är känslan ett modernt och livligt Paris. Här är det stimmigt, härligt och självklart är alla välkomna, hundar som människor.
Redaktionen
Redaktionen
Publicerad 13 mar (ändrad 16 apr)

"Gå ut" med hunden

Uteserveringar där hundar får hänga.
Få nyheter och restaurangtips från krogar i hela Sverige!
Vi skriver om de senaste trenderna, nyöppningarna och dolda pärlor inom den svenska gastronomin. Fyll i formuläret och se fram emot allt detta direkt i mejlboxen.
Skicka in