WaiterAid

Marknadens ledande bokningssystem för restauranger.

Testa kostnadsfritt
Har du en restaurang och söker ett nytt bokningssystem? WaiterAid är bokningssystemet som passar alla typer av restauranger: Från trestjärniga Michelinkrogar till stora restauranggrupper och små hål i väggen.

WaiterAid – störst bland Sveriges restauranger

WaiterAid har vuxit stadigt de senaste 15 åren med en uttalad ambition: att alltid vara restaurangens bäste vän. Inga dolda avgifter, en support som alltid hjälper till och BokaBord – Sveriges enda portal för att söka lediga bord. Läs mer om WaiterAids olika funktioner och fördelar här. Eller testa helt kostnadsfritt redan idag.
De bästa restaurangerna ställer de högsta kraven. Vi har fått förtroendet att hantera bokningarna åt de flesta av de bästa restaurangerna i hela landet. 
waiteraid bokabord bokningssystem

BokaBord x WaiterAid

BokaBord är Sveriges största bokningssajt för restaurangbesök. Via bokabord.se och BokaBord-appen förmedlar vi en miljon gäster om året till WaiterAid-anslutna restauranger. Och det bästa är att det alltid ingår i priset.
Som kund hos Waiteraid får ni er egen restaurangsida och synlighet när tusentalsbesökare söker lediga bord varje dag. Våra redaktörer kan även hjälpa till att skapa marknadsföring med mejlutskick. En sätt att nå ut till nya gäster som samtidigt genererar bokningar.
Mini
Gratis
Upp till 25 bokningar per månad
Kom igång
Pro
SEK 895 per månad
+ SEK 6 per person bokad online
  • SMS SEK 0,50/sms
  • Take away: 3.5%
  • Presentkort: 5%
  • Förbetalt: 3.5%
  • Kreditkortsgaranti: 5%
  • Maxpris: SEK 2.995
Starta 30-dagars demo
Testa WaiterAid kostnadsfritt
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.
Skicka
Få nyheter och restaurangtips från krogar i hela Sverige!
Vi skriver om de senaste trenderna, nyöppningarna och dolda pärlor inom den svenska gastronomin. Fyll i formuläret och se fram emot allt detta direkt i mejlboxen.
Skicka in