
Evenemang
Här ser du allt som händer på Sveriges restauranger: vinprovningar, gästspel och massa annat kul.
Nyöppnat
torsdag 30 mars

30
Middag 21% rabatt efter kl21
Boka bord efter kl 21:00 och ni får 21% rabatt på maten
Come For Dinner Stay For Drinks
Brasserie Park

30
Vinprovning & spisarmeny
Nu har över 1000 olika viner på vår lista och det vill vi fira med er på olika sätt!
Vi kommer därför under 2023 ha olika typer av specialevent med vinfokus.
Först ut är fredagarna i mars, där ni får möjligheten att kombinera middagen med en inledande vinprovning! Vi fördjupar oss i druvan Listan blanco/Palomino fino och dess olika uttryck beroende på producent och jordmån mm. Tidsåtgång ca 1 tim, pris 900kr/pers ink vinprovning & spisarmeny.
Talldungen Gårdshotell

30
BRUNCH
Söndagsbrunch serveras kl. 12 - 14
Pris: 395 kr. Barn: 1-14 år 20 kr/år, 15 år och äldre ordinarie pris
Pris: 395 kr. Barn: 1-14 år 20 kr/år, 15 år och äldre ordinarie pris
Restaurang Tylöhus

30
Get together
Dra i hop ett gäng på minst 10 vuxna och boka detta riktigt förmånliga paket! Födrink, 3 rätters middag( fast meny) samt shuffleboard 1 h efter middagen för ditt gäng ( ring för bokning ).
550 kr/ p
Giltigt i mars!
Furusund Värdshus

30
Carnivore-week Lilla menyn 695kr/pp
Den 24 mars till 1 april kommer vi hylla kvalitén på Wagyu-kött och japansk matkultur genom en limiterad Carnivore-week. Under en vecka serveras en exklusiv set-meny med kött från noga utvalda gårdar som kombineras med innovativa tekniker och ingredienser som bland annat färsk wasabi, Kanzuri och caviar.
Fokus ligger på nose-to-tail-tänk och annorlunda styckdetaljer där vi tar tillvara på hela djuret med 0% svinn på protein.
Under två kvällar kommer det även finnas en köttsommelier från Gourmet Food på plats för att berätta om råvarorna för sittande gäster. Menyn paras med utvalda viner från den argentinska vinproducenten Trapiche. Varmt välkomna!
Fokus ligger på nose-to-tail-tänk och annorlunda styckdetaljer där vi tar tillvara på hela djuret med 0% svinn på protein.
Under två kvällar kommer det även finnas en köttsommelier från Gourmet Food på plats för att berätta om råvarorna för sittande gäster. Menyn paras med utvalda viner från den argentinska vinproducenten Trapiche. Varmt välkomna!
Fat Cat Brasserie

30
Carnivore-week Stora menyn 1395kr/pp
Den 24 mars till 1 april kommer vi hylla kvalitén på Wagyu-kött och japansk matkultur genom en limiterad Carnivore-week. Under en vecka serveras en exklusiv set-meny med kött från noga utvalda gårdar som kombineras med innovativa tekniker och ingredienser som bland annat färsk wasabi, Kanzuri och caviar.
Fokus ligger på nose-to-tail-tänk och annorlunda styckdetaljer där vi tar tillvara på hela djuret med 0% svinn på protein.
Under två kvällar kommer det även finnas en köttsommelier från Gourmet Food på plats för att berätta om råvarorna för sittande gäster. Menyn paras med utvalda viner från den argentinska vinproducenten Trapiche. Varmt välkomna!
Fokus ligger på nose-to-tail-tänk och annorlunda styckdetaljer där vi tar tillvara på hela djuret med 0% svinn på protein.
Under två kvällar kommer det även finnas en köttsommelier från Gourmet Food på plats för att berätta om råvarorna för sittande gäster. Menyn paras med utvalda viner från den argentinska vinproducenten Trapiche. Varmt välkomna!
Fat Cat Brasserie

30
Lux Firar 20-års Jubileum 29 Mars – 1 April
Vi firar 20 år med en 6-7 rätters meny på råvaror från lokala producenter. Vi kan utlova några klassiker från åren som varit. Välkomna till en resa genom tiden!
Meny 895 kr.
Meny och vinpaket ser ni på vår hemsida.
Lux Dag för Dag
fredag 14 april

14
Sparris middag 14-15/4
FågelbroHus
fredag 31 mars

31
Omakse med 1800 Tequila Premiär 31/3
Skräddarsydd avsmakningsmeny bestående av sju Kasai favoriter i fyra matserveringar.
Till varje servering avnjuts en specialdesignad cocktail från 1800® Tequila som gör denna matupplevelse helt unik.
Pris 1295:- per person
Kasai

31
Grill & Tångkväll
31 Mars
Kl 19.00
Fyrarätters meny 525:-
Kl 19.00
Fyrarätters meny 525:-
Restaurang Tullhuset

31
31/3 JELLY BELLYS NU HÄNDER DET IGEN
1. Du bokar bord . 2 du betalar med svisch på plats 150 kr till bandet
Porter Pelle

31
Det stora blå
Dom kalla vintermånaderna i Skandinavien är högsäsong för havets läckerheter och ingen annan gång på året håller råvarorna denna superkvalitet. Ett riktigt djupdyk i havets råvaror där du får chansen att äta det allra bästa som finns att tillgå ifrån havets skafferi. Total urladdning med det fetaste Umeå har skådat i skaldjursväg. Matmeny 1495 kr.
Datum: 31 mars & 1 april.
Gotthards krog