Guide
Intima barer i Stockholm

Intima barer i Stockholm – som är perfekta för dejten

Här är barerna som lyckats fånga en magisk atmosfär. I allt från belysningen, till musiken, stämningen och servicen – men också såklart i valet av mat och dryck. Ska du ut med någon du tycker om? Slink in för ett glas eller boka bord för en middag här.

Guide till intima barer i Stockholm

Mysiga små ställen för en drink och/eller en bit mat.
Black milk Osteria
Black Milk L'Osteria
Engelbrektsgatan 3, Stockholm
Black Milk L'Osteria är en liten och mysig cocktailbar inhyst i restaurangen Black Milk Gastro Bar. Här serveras cocktails och små rätter lagade på de allra bästa råvarorna och det som är i säsong. Trots barens ringa storlek utlovas lika stor kärlek för hantverket i drinkarna och maten som i huvudrestaurangen.
Boka bord
Misshumasshu
Nori Bar
Birger Jarlspassagen, Stockholm
Birger Jarlspassagen, Östermalm. Belysningen, servicen och drinkarna – ja allting har rätta känslan hos kockduon Adam och Albins Nori Bar bredvid restaurang Misshumasshu.
Boka bord
Portal
Bar Portal
Sankt Eriksplan 1, Stockholm
Inne hos Bar Portal möts du av en stor bardisk och en varm atmosfär och ett öppet kök. Ett trevligt ställe att spana på folk i baren och genom stora fönstren ut mot gatan.
Boka bord
Bistrot Pastis
Baggensgatan 12, Gamla stan. Mitt inne bland gränderna ligger Bistrot Pastis – ett perfekt ställe när det letas bord för två. Det är litet, det är mysigt och det är väldigt franskt.
Nabo
Nabo
Tegnergatan 34, Stockholm
Restaurang Nabo är ett bra alternativ för ett glas eller en middag om man söker en mysig bar som ligger centralt. Alltid avslappnad och skön stämning och ligger precis vid Tegnerlunden på promenadavstånd till bio, teatrar och annat dejtingvänligt.
Boka bord
Lucy's Flower Shop
Lucy's Flower Shop
Birger Jarlsgatan 20, Stockholm
Utnämnd till en av världens 50 bästa barer. Grymma cocktails och en mysig interiör med mycket blommor och dämpad belysning. Möt upp ditt sällskap för en drink här innan middagen eller varför inte en efteråt.
Boka bord
Bar Apropos
Sankt Eriksplan 5, Vasastan. Mysig bar med lite hemlig speak easy-känsla. Inuti baren finns en privat cocktailbar som kallas "Blind Butcher". Fråga bartendern om det är öppet.
Pharmarium
Pharmarium
Stortorget 7, Stockholm
I en apotekslokal i Gamla stan serveras högklassiga cocktails i en spännande atmosfär. Välj ur en meny bland ”substantia” och ”spirituosa”, eller smårätter och dryck som man oftast kallar det.
Boka bord
Hommage
Krukmakargatan 22, Södermalm. Hommage är en bar och restaurang i den gamla brandstationen vid Mariatorget. Går man förbi är det är svårt att inte slå sig ned en stund i den lockande miljön. Supertrevlig lokal och mycket gott på menyn!
Erlands
Gästrikegatan 1, Vasastan. Under ett besök hos 50- och 60-tals baren Erlands finns det mycket att prata om. Cocktails i toppklass, mysig jazz ur högtalarna och inrett med fynd från antikaffärer och loppisar.
Redaktionen
Redaktionen
Publicerad 6 sep (ändrad 14 sep)

Date night!

Mysiga restauranger i Stockholm med extra mysiga bord för två.