Guide
Påsk på restaurang

Restauranger med påskbuffé och påskmeny i Stockholm

Vi har samlat restaurangerna som serverar traditionell påskmat under påskhelgen 2023. Hit ska du gå för att äta riktigt god och klassisk påskbuffé och påskmeny i Stockholm.

Klassiska restauranger i påsk:

Ulla Winbladh
Wärdshuset Ulla Winbladh
Rosendalsvägen 8, Stockholm
Upplev äkta svenskt mathantverk i en historisk miljö hos Ulla Winbladh. Under påskhelgen serverar de en fyrarättersmeny men det går också att välja bland olika husmansklassiker från deras à la carte.
Boka bord
Långholmens Wärdshus
Långholmens Wärdshus
Alstaviksvägen 17, Stockholm
På Långholmen firas påsken hela helgen med påskbrunch på dagen eller en trerätters påskmeny till middag. Passa på att ta en en vårpromenad på ön längs koloniträdgårdar och parker.
Boka bord
Sturehof
Sturehof
Stureplan 2, Stockholm
Sturehof har alltid öppet över påsk och serverar klassiska rätter som platsar på ett traditionsenligt påskbord: Sill, potatis, lamm, en iskall öl och kanske en nubbe eller två.
Boka bord
Villa Källhagen
Villa Källhagen
Djurgårdsbrunnsvägen 10, Stockholm
Under påsken serverar Villa Källhagen en påskbuffé mellan klockan 11:30 och 16. Den mysiga atmosfären och den fina utsikten över Djurgårdsbrunnskanalen finns också såklart.
Boka bord
Lux Dag för Dag
Lux Dag För Dag
Primusgatan 116, Stockholm
Hos Lux dukar de upp till påskbuffé på lokala råvaror under skärtorsdagen, långfredagen och påskafton. Det kommer bland annat finnas goda sillar, rökt och gravad lax, lammstek och olika desserter.
Boka bord
Sjöpaviljongen
Sjöpaviljongen
Tranebergsstrand 4, Stockholm
En kvart från stan ligger Sjöpaviljongen med skärgårdskänsla. Här serveras en trerätters påskmeny med nässelsoppa, lammentrecôte och rabarberpaj.
Boka bord
Redaktionen
Redaktionen
Publicerad 11 mar (ändrad 15 maj)

Husmanskost i Stockholm

Traditionella restauranger i Stockholm som håller öppet under påskhelgen.