Guide
Oktoberfest i Stockholm

Guiden till Oktoberfest i Stockholm – ölen och maten

Sugen på öl? Vi har samlat flera ställen där du hittar den goda stämningen, samt ölen och maten från Tyskland under ölfestivalen Oktoberfest i Stockholm.

Oktoberfest på restaurang

Stockholmskrogar som firar Oktoberfest.
Liebling
Liebling
Timmermansgatan 24, Stockholm
15-30 september. Fira Oktoberfest på den tyska restaurangen Liebling med en satt meny full med tyska delikatesser. Den 30 september firas festivalen av rejält från dag till kväll med en partysittning med extra mycket stämning och tysk öl och mat!
Boka bord
OMAKA
OMAKA
Uggelviksgatan 2C, Stockholm
29–30 september. Omaka ställer till med Oktoberfest i sin matsal två kvällar i slutet av september. Det kommer att serveras en specialmeny, och såklart en egenbryggd öl endast för detta tillfälle.
Boka bord
Bierhaus
Bierhaus
Tegnérgatan 10, Stockholm
15 september–14 oktober. Bierhaus i Vasastan bjuder in till oktoberfest, och de fyller dessutom tio år! Njut av god mat från en specialmeny, öl, livespelningar och underhållning med inspiration från tyska München.
Boka bord
Sue Ellen
Sue Ellen
Tulegatan 17, Stockholm
19 september–14 oktober. Sue Ellen bjuder in till Oktoberfest även i år! De kommer klä om sin lokal så den passar tillfället och på menyn finns både tysk mat och tysk öl. Här kan även hundar fira den populära ölfestivalen, de är välkomna i baren!
Boka bord
Ulla Winbladh
Ulla Winbladh
Rosendalsvägen 8, Stockholm
21 september–1 oktober. Hos Ulla Winbladh blir det återigen tyska veckor i slutet av september och då serveras en specialmeny med klassiska tyska rätter. Självklart finns det tysk öl att dricka till!
Boka bord
Två Små Svin Årsta
Två Små Svin
Årstavägen 49, Stockholm
26 september. Två Små Svin i Årsta ställer till med Oktoberfest tisdagen den 26 september från kl 18. Det blir tysk buffé och grill. Inomhus tar de bokningar, på uteserveringen är det bara att komma förbi!
Boka bord
Redaktionen
Redaktionen
Publicerad 16 sep

Fler krogar

Restaurangtips i Stockholm.