Guide
Fira jul med vännerna

Julbord för kompisgänget – här är Stockholms bästa 2023

Letar du julbord för hela kompisgänget? Vi har samlat julborden i Stockholm som både har grym mat och härlig stämning. Här blir middagen en drömstart på helkvällen med vännerna.

Julbordstips för en kväll med vänner

East
East
Stureplan 13, Stockholm
East dukar upp sitt underbara asiatiska julbord fyllt till bredden med alla dina favoriter. Här finns bland annat modern sushi, sashimi, dim-sum, thai-beef sashimi, korean pancakes och chicken lemon.
Läs mer
Mister French Stockholm
Mister French
Tullhus 2, Stockholm
Mister French dukar upp ett hemlagat traditionellt julbord innehållandes julens alla smaker där du hittar sillar, ostar, hemlagade terriner, köttbullar, färska räkor och fisk, korvar, grillat kött och mycket mer. En generös buffé behöver ett sött avslut och det bjuds det på i ett helt rum fyllt med godsaker.
Läs mer
Sillkafé
Sillkafét
Lilla Nygatan 16, Stockholm
Hos Kagges sillkafé i Gamla stan hyser de stor kärlek till det svenska smörgåsbordet och serverar de klassiska rätterna i sju små assiett-serveringar. Julmiddagen börjar med en sillservering, sedan kall fisk, kallt kött och avslutas med det varma. Du kan även välja om du vill ha lutfisk och dopp i grytan. Middagen avslutas såklart med dessert och julgodis.
Läs mer
Gamla Riksarkivet
Gamla Riksarkivet
Birger Jarls Torg 2A, Stockholm
Niklas Ekstedt, som har en stjärna i Guide Michelin, bjuder in till ett dignande julbord fyllt med hemlagade delikatesser, klassiker och personliga favoriter. Här hittar ni julbordet med underbar julmat och genuin julstämning.
Läs mer
Villa Godthem
Villa Godthem
Rosendalsvägen 9, Stockholm
Villa Godthem ger dig och vännerna en riktigt genuin julbordsupplevelse. Godthems hemlagade julbord dukas upp med kallskuret och delikat småvarmt i små grytor. Här har de valt att dela upp allt i mindre delar - som massor av mini-delikatesser. Här finns också ett chambre separée för mellan 10-35 sittande julbordsgäster.
Läs mer
Hallwylska
Hallwylska
Hamngatan 4, Stockholm
Under hösten genomgår Hallwylska en förvandling från innergård till inglasad vinterträdgård. Här finns ett traditionellt julbord fyllt med hemlagade delikatesser och vegetariska samt veganska alternativ i en fantastisk omgivning
Läs mer
Redaktionen
Redaktionen
Publicerad 4 maj 2021 (ändrad 13 okt)
Få nyheter och restaurangtips från krogar i hela Sverige!
Vi skriver om de senaste trenderna, nyöppningarna och dolda pärlor inom den svenska gastronomin. Fyll i formuläret och se fram emot allt detta direkt i mejlboxen.
Skicka in