Guide
Julbord med jobbet

Julbord i Stockholm – bästa julborden för företag 2022

Julbord för företag 2022 – dags att boka julbord med kollegorna? Det årliga julbordet är ett uppskattat sätt att runda av det gångna året. I den här guiden hittar du julborden som passar extra bra för företag – oavsett om ni söker en buffé, julbord med show eller en lite lugnare tillställning.

Bra julbord för företag 2022:

Mister French Stockholm
Mister French
Tullhus 2, Stockholm
Till Mister French går ni med företaget för att uppleva en kombination av god mat, fest och härlig partystämning. Pulsen är hög och publiken blandad. På julbordsbuffén finns ett traditionellt julbord bestående av sillar, ostar, hemlagade terriner, köttbullar, färska räkor och fisk, korvar, grillat kött och mycket mer!
Boka bord
Torpedverkstan
Torpedverkstan
Slupskjulsvägen 28, Stockholm
Med ett unikt och oslagbart läge på charmiga Skeppsholmen finner ni Torpedverkstan. Här kombineras stillhet och lugn med ett annorlunda julbord. Det här är perfekt för det mindre företaget eller för er som söker ett lugnare julbord med kollegorna. Här möts ni med rykande glögg ute på kajen. Därefter går ni in i värmen för att sätta er till bords.
Boka bord
Hallwylska
Hallwylska
Hamngatan 4, Stockholm
Till vintern förvandlas Hallwylskas innergård till en inglasad vinterträdgård. Här finns ett traditionellt julbord fyllt med hemlagade delikatesser även vegetariska samt veganska alternativ, tillsammans med ett generöst dryckesutbud i en förtrollande vintermiljö.
Boka bord
East
East
Stureplan 13, Stockholm
East serverar varje år sin populära julbuffé: ett modernt asiatiskt julbord mitt på Stureplan. Det här är ett perfekt alternativ för företaget som vill slippa det svenska traditionella julbordet för att testa något nytt. Det bjuds på en rundresa i de olika asiatiska köken där ni får smaka på härligheter som modern sushi, sashimi, dim sum, stir-fries och fler av East-kökets populära klassiker.
Boka bord
Trattorian
Trattorian
Norr Mälarstrand, kajplats 464, Stockholm
Trattorian serverar ett italienskt julbord på Kungsholmen som passar både för företag och privatpersoner. Restaurangen är härligt juldekorerad och lyser upp Norr Mälarstrand.
Boka bord
Grodan Grev Ture
Grodan
Grev Turegatan 16, Stockholm
Grodan dukar upp sitt traditionsenliga Skaljul - ett maritimt julbord med havets läckerheter i form av ostron, humrar, havskräftor, rökta räkor, sillar, lax i alla dess former och mycket mer. Efter maten finns ett läckert dessertbord. Föredrar någon i företaget annan mat än julbord finns möjligheten att beställa från den ordinarie menyn.
Boka bord
Fjäderholmarnas Krog
Fjäderholmarnas Krog
Fjäderholmarna, Stockholm
Fjäderholmarna brukar kallas för Stockholms närmaste skärgårdsö. Varje år dukar Fjäderholmarnas krog uppett generöst julbord med klassiska smaker, men även lite modernare anrättningar. Julmaten serveras mestadels på bufféer, men vissa rätter såsom Lutfisken serveras på tallrik vid middagsborden.
Boka bord