Guide
Julbord med jobbet

Julbord i Stockholm – bästa julborden för företag 2023

Julbord för företag 2023 – dags att boka julbord med kollegorna? Det årliga julbordet är ett uppskattat sätt att runda av det gångna året. I den här guiden hittar du julborden som passar extra bra för företag – oavsett om ni söker en buffé, julbord med show eller en lite lugnare tillställning.

Bra julbord för företag 2023:

Hotel Kung Carl
Hotel Kung Carl
Birger Jarlsgatan 21, Stockholm
Upplev en klassisk jul på det anrika hotellet Kung Carl. För sällskap på minst 15 personer finns möjlighet att samlas för ett julbord med svenska klassiker i festvåningen eller i chambre séparéen.
Mister French Stockholm
Mister French
Tullhus 2, Stockholm
Till Mister French går ni med företaget för att uppleva en kombination av god mat, fest och härlig partystämning. Pulsen är hög och publiken blandad. På julbordsbuffén finns ett traditionellt julbord bestående av sillar, ostar, hemlagade terriner, köttbullar, färska räkor och fisk, korvar, grillat kött och mycket mer!
Gamla Riksarkivet
Gamla Riksarkivet
Birger Jarls Torg 2A, Stockholm
Gamla Riksarkivet har blivit en riktig favorit bland företag som ska boka julbord i Stockholm. Men det är inte så konstigt kanske när de välkända kockarna Niklas Ekstedt och Karl Ljung har fyllt en julbordsbuffé med hemlagade delikatesser, klassiker och personliga favoriter. Det finns även ett helt rum fyllt av ost, godis och hemgjorda desserter.
ERTH Hötorgshallen
ERTH
Hötorgshallen, en trappa ner, plats nummer 8, Stockholm
Upplev en festmåltid i Hötorgshallens nedre plan där ERTH efter stängningstid dukar upp med ett traditionellt och hantverksmässigt julbord. Lokalen tar upp till 60 personer, perfekt för företag som vill ha en egen sittning. Julbordet äger rum under nio utvalda kvällar och fokuserar på egentillverkade och gårdsspecifika produkter.
Torpedverkstan
Torpedverkstan
Slupskjulsvägen 28, Stockholm
Med ett unikt och oslagbart läge på charmiga Skeppsholmen finner ni Torpedverkstan. Här kombineras stillhet och lugn med ett annorlunda julbord. Det här är perfekt för det mindre företaget eller för er som söker ett lugnare julbord med kollegorna. Här möts ni med rykande glögg ute på kajen. Därefter går ni in i värmen för att sätta er till bords.
Hallwylska
Hallwylska
Hamngatan 4, Stockholm
Till vintern förvandlas Hallwylskas innergård till en inglasad vinterträdgård. Här finns ett traditionellt julbord fyllt med hemlagade delikatesser även vegetariska samt veganska alternativ, tillsammans med ett generöst dryckesutbud i en förtrollande vintermiljö.
East
East
Stureplan 13, Stockholm
East serverar varje år sin populära julbuffé: ett modernt asiatiskt julbord mitt på Stureplan. Det här är ett perfekt alternativ för företaget som vill slippa det svenska traditionella julbordet för att testa något nytt. Det bjuds på en rundresa i de olika asiatiska köken där ni får smaka på härligheter som modern sushi, sashimi, dim sum, stir-fries och fler av East-kökets populära klassiker.
Trattorian
Trattorian
Norr Mälarstrand, kajplats 464, Stockholm
Trattorian serverar ett italienskt julbord på Kungsholmen som passar både för företag och privatpersoner. Restaurangen är härligt juldekorerad och lyser upp Norr Mälarstrand.
Grodan Grev Ture
Grodan
Grev Turegatan 16, Stockholm
Grodan dukar upp sitt traditionsenliga Skaljul - ett maritimt julbord med havets läckerheter i form av ostron, humrar, havskräftor, rökta räkor, sillar, lax i alla dess former och mycket mer. Efter maten finns ett läckert dessertbord. Föredrar någon i företaget annan mat än julbord finns möjligheten att beställa från den ordinarie menyn.
Fjäderholmarnas Krog
Fjäderholmarnas Krog
Fjäderholmarna, Stockholm
Fjäderholmarna brukar kallas för Stockholms närmaste skärgårdsö. Varje år dukar Fjäderholmarnas krog uppett generöst julbord med klassiska smaker, men även lite modernare anrättningar. Julmaten serveras mestadels på bufféer, men vissa rätter såsom Lutfisken serveras på tallrik vid middagsborden.
Basta Stockholm
Basta
Klarabergsgatan 50, Stockholm
Basta bjuder in till en italiensk julfest utöver det vanliga! Med värme, glädje, och såklart prosecco, får du och dina kollegor följa med på en charmig och livfull kulinarisk julresa till Italien, där en 3-4 rätters middag kombineras med hantverkscocktails.
Coup d´Etat
Coup D´Etat
Engelbrektsgatan 37, Stockholm
Är ditt företag ute efter ett annorlunda julbord, så är den persiska restaurangen Coup d’Etat ett perfekt alternativ. Här dukas det upp en fransk-persisk julmiddag signerad den välkända krögaren Erik Videgård, i en av Stockholms unikaste matsalar. Rätterna serveras i tre omgångar - kallt, varmt och dessert. Efter middagen finns loungen en trappa ner, med cocktailbar och trevlig atmosfär.
Redaktionen
Redaktionen
Publicerad 7 feb 2020 (ändrad 27 okt 2023)
Få nyheter och restaurangtips från krogar i hela Sverige!
Vi skriver om de senaste trenderna, nyöppningarna och dolda pärlor inom den svenska gastronomin. Fyll i formuläret och se fram emot allt detta direkt i mejlboxen.
Skicka in