Guide
Fira mamma!

Fira mors dag 2024 på restaurang i Göteborg

Mors dag infaller söndagen den 26 maj 2024! Här kommer våra bästa tips på restauranger i Göteborg som både serverar riktigt god mat och som håller öppet söndagen i ära. Att boka bord på restaurang är definitivt en uppskattad mors dag present.

Fira mors dag på restaurang i Göteborg

Tavolo
Tavolo
Magasingatan 19, Göteborg
Tavolo är en pampig italienare i de historiska Artilleristallarna. Här är maten en hyllning till Italien med en twist av New York. Ni äter enligt italiensk modell där hela familjen tar in flera olika rätter och delar dessa.
Sjömagasinet
Sjömagasinet
Adolf Edelsvärds gata 5, Göteborg
Till mamman som uppskattar fisk- och skaldjur! Sjömagasinet är en klassisk fisk- och skaldjursrestaurang med härlig havsutsikt. Här serveras innovativ mat baserad på fisk och skaldjur, i en unik och inspirerande miljö.
KOMO
KOMO
Sankt Eriksgatan 5, Göteborg
Bjud mamma på koreansk BBQ i Nordstan. KOMO är en stor nyöppnad restaurang för korean och mongolian barbeque. Upptäck nya smaker och ta in flera rätter att dela på i äkta family style.
Chicca Belloni
Chicca Belloni
Rosenlundsgatan 4, Göteborg
Chicca Belloni är chic italiensk restaurang som ligger på krogstråket längs Rosenlundsgatan. Här kan du och mamma njuta av okonstlad italiensk mat och förfriskningar som tar sinnet till en solig dag vid medelhavet.
Ilse Krog
Ilse Krog
Karl Johansgatan 2, Göteborg
Ilse Krog är en intim bistro för brunch och middag med smaker från Europa. Lika trevligt för ett glas på uteserveringen som för en längre måltid. Här serverar de dessutom en färdigkomponerad trerättersmeny varje söndag.
Grano
Grano
Vasagatan 32, Göteborg
Grano är ett levande vardagsrum som håller öppet hela dagen. Dagtid serveras goda frukostar, kvalitetskaffe samt matiga luncher, för att mot eftermiddagen övergå till härliga drinkar, grymma pizzor och varm service. I köket finns Thomas Sjögren som 2015 blev Årets kock och vann Kockarnas kamp 2018.
Skanshof
Skanshof
Lilla Bergsgatan 1, Göteborg
Skanshof är en trevlig bistro med New York-vibbar. Här kan du och mamma äta en god brunch, eller middag och välja mellan allt från pasta och fisk till kött och kvällens rätt.
Dorsia Hotel & Restaurang
Dorsia
Trädgårdsgatan 6, Göteborg
Skäm bort mamma med en middag på boutiquehotellet Dorsia. Sitt bland färgglad interiör och upplev dekadensen. Börja med en cocktail och fortsätt sedan kvällen i matsalen. På menyn finns bland annat löjromstoast, smörstekt sjötunga och stekt majskyckling.
Levantine
Levantine
Aschebergsgatan 22, Göteborg
Levantine är en fransk NYC bistro dit du går för vällagad mat och väl kyld dryck. Ät något gott i den stilrena matsalen, eller passa på att sitta på uteserveringen. På söndagar serveras dessutom en färdigkomponerad trerätters söndagsmiddag.
La Gondola Trattoria
La Gondola Trattoria
Kungsportsavenyn 4, Göteborg
La Gondola Trattoria är en klassisk italiensk trattoria där modernt och klassiskt går hand i hand. La Gondola har funnits sedan tidigt 1970-tal och är därmed en av Göteborgs riktigt anrika restauranger.
Isabelle Wallin
Isabelle Wallin
Publicerad 30 apr (ändrad 3 jun)

Fler restaurangtips

Det vimlar av bra krogar i Göteborg, kanske någon av dessa skulle passa för att fira mamma?
Få nyheter och restaurangtips från krogar i hela Sverige!
Vi skriver om de senaste trenderna, nyöppningarna och dolda pärlor inom den svenska gastronomin. Fyll i formuläret och se fram emot allt detta direkt i mejlboxen.
Skicka in