Guide
Stora sällskap

Restaurang för större sällskap i Göteborg - stora grupper

Letar du efter en restaurang som passar större sällskap eller grupper i Göteborg? Vi har samlat restauranger som har allt från sällskapsmenyer till eget rum, chambre séparée. Här finns restauranger med privat rum eller plats i matsalen för större sällskap. Hitta en restaurang som passar för ett födelsedagsfirande, en lyckad kväll med kompisgänget, företagsevenemang eller andra typer av event.
Ska du anordna ett mingel eller fest? Eller söker du en restaurang med plats för större sällskap av andra anledningar? Oavsett så har BokaBord har en funktion där det går att skicka en förfrågan för större sällskap som går direkt ut till restauranger som svarar inom 48 timmar. Ofta går det bara att boka bord online för upp till 8 personer, men med vår tjänst kan du och ditt sällskap hitta rätt restaurang på nolltid. Vill du se exempel på restauranger som passar för större sällskap så har vi samlat dem i denna guide.

Restauranger i Göteborg för större sällskap

Restauranger i Göteborg som passar större sällskap för lunch eller middag med vänner och kollegor, samt olika typer av firanden.
OGBG, Comfort Hotel
OGBG
Skeppsbroplatsen 1, Göteborg
OGBG är en Asien-influerad restaurang inuti Comfort Hotel. Skeppsbroplatsen inbjuder till drömmar om världens hamnar. OGBG är för dig som uppskattar rika smaker, fräscha råvaror, en utsikt mot främmande länder och första parkett mot hamnen. De tar emot stora sällskap upp till 150 personer, när man abonnerar hela restaurangen eller den prisbelönta takbaren TaKeT.
Cuckoo´s Nest
Cuckoo’s Nest
Lindholmspiren 4, Göteborg
Cuckoo’s Nest är en restaurang, bar & mötesplats på gränsen mellan genialitet och galenskap. Restaurangen ligger tre steg från kajkanten i Radisson Blu Riverside Hotel på Lindholmen, mitt i det nya Göteborg. För större sällskap erbjudes sällskapsmenyer speciellt anpassade för större grupper, upp till 54 personer.
V Västra Hamngatan
V Västra Hamngatan
Västra Hamngatan 16, Göteborg
V Västra Hamngatan bjuder in till italiensk lunch, middag eller AW. Förvänta er avslappnat kvarterskrogshäng. Här serveras genovesiska pizzor, antipasti och färsk pasta, och allt lagas framför gästerna i det öppna köket. I den stora mysigt inredda restaurangen får garanterat hela sällskapet plats.
Klang Market Göteborg
Klang Market
Bastionsplatsen 2, Göteborg
Klang Market är ett avslappnat och modernt plating-koncept med smaker från hela världen och här finns något för alla. Här finns möjlighet att boka bord för större sällskap mellan 12-20 personer, samt välja mellan olika middagspaket och sällskapsmenyer. Det finns även ett kostnadsfritt chambre séparée att låna.
Atrium Bar & Restaurant
Atrium Bar & Restaurant
Södra Hamngatan 59, Göteborg
Atrium Bar & Restaurant är en hotellrestaurang på Radisson Blu Scandinavia Hotel som serverar internationella rätter och lokala specialiteter med allt från snacks till en komplett à la carte-middag. Öppet från morgon till kväll - frukost, lunch, brunch, snacks, à la carte. Här kan du boka bord för upp till 12 personer.
Papa Mastani
Papa Mastani
Linnégatan 5, Göteborg
Papa Mastani är en fransk bistro med innovativa rätter och smaker av Iran. På nedre våningen serveras crêpes och ett stort utbud av lokala öl på tapp, en trappa upp klassiska franska rätter i innovativ tappning. Bland de grillade kötträtterna smyger sig influenser från Iran in. Här finns det möjlighet att boka bord för över 10 personer.
Zamenhof
Zamenhof
Esperantoplatsen 5, Göteborg
Zamenhof är tre ställen i ett – Café Gazette är öppet hela dagen för lunch, middag och kvällsmat. Mayday är platsen om du älskar pokébowls. The Silver Lining , öl på fat, arkadspel och BBQ. Här finns plats för hela gänget!
Thörnströms Privata Rum
Thörnströms Privata Rum
Postgatan 2, Göteborg
Här kan du anordna matskolor, privata middagar, fredagslunch, workshops eller julbord med mera för max 65 personer. Med mat, dryck och service i fokus erbjuds många olika lösningar på Privata Rum i hjärtat av Göteborg.
Redaktionen
Redaktionen
Publicerad 16 nov 2023 (ändrad 11 apr)
Få nyheter och restaurangtips från krogar i hela Sverige!
Vi skriver om de senaste trenderna, nyöppningarna och dolda pärlor inom den svenska gastronomin. Fyll i formuläret och se fram emot allt detta direkt i mejlboxen.
Skicka in