Skicka förfrågan
Större sällskap i Göteborg

Restauranger för stora luncher och middagar i Göteborg

Är du på jakt efter den perfekta restaurangen i Göteborg för att boka bord för en grupp på fler än 8 personer? Då är du på rätt plats! Med vår tjänst kan du enkelt skicka förfrågningar direkt till flera restauranger i Göteborg samtidigt. Vi gör jobbet åt dig! 
Berätta för oss vad du söker. Vill du ha en festlig atmosfär för ett speciellt tillfälle eller en avslappnad middag med dina vänner och familj? Beskriv dina önskemål så blir det enklare för våra restauranger att svara på din förfrågan och föreslå ett bord som passar för din stora grupp.
Oavsett om du planerar en födelsedagsmiddag, en kick-off med företaget eller en högtidsdag med familjen, så hittar vi den bästa restaurangen i Göteborg för din stora middagsgrupp. Skicka in din frågan nu och låt oss hjälpa till att skapa en minnesvärd upplevelse tillsammans med dina nära och kära!

Följ dessa steg: 

  • Fyll i formuläret och beskriv tillfället och ange era önskemål
  • Vi skickar ut en förfrågan till alla våra anslutna restauranger
  • Du får svar och måste boka inom 48 timmar för att få bordet
  • OBS! Ladda ner BokaBord-appen för att svara på din förfrågan
Skapa en förfrågan
Skicka förfrågan
Få nyheter och restaurangtips från krogar i hela Sverige!
Vi skriver om de senaste trenderna, nyöppningarna och dolda pärlor inom den svenska gastronomin. Fyll i formuläret och se fram emot allt detta direkt i mejlboxen.
Skicka in