Krognytt

Aristo-gruppen öppnar två nya restauranger

Publicerad 14 maj
aristo ny restaurang stockholm gotland
Efter öppningen av tre nya krogar vid Karlaplan öppnar nu Douglas Fagerman och Ruben Blomdahl två nya restauranger - en i Stockholm city och en på norra Gotland.
Krögarduon Douglas Fagerman och Ruben Blomdahl med flera öppnade i februari hela tre krogar - Aristo, Uva Vinbar och Cuculo i samma hörn vid Karlaplan. I slutet av maj öppnar de en citykvarterskrog på Malmskillnadsgatan som kommer att heta Ruben, uppkallad efter Ruben Blomdahl. Krogen kommer ha ca 70 platser i matsalen, plus ett chambre séparée med 24 platser. På menyn står "global fusion", en à la carte med rätter inspirerade av de länder som kockarna har besökt och de matkulturer de upplevt under både gästspel och i tävlingssammanhang. Välj mellan allt från ostron, pintxo och tempura till krabba och pappardelle med n'duja och vannameiräka. Till sommaren öppnar de även en krog på norra Gotland, då de tar över Kalkladan i Bungenäs.
Ruben har premiär den 29 maj.
Isabelle Wallin
Isabelle Wallin
Publicerad 14 maj

Krogar vid Karlaplan

Tips på restauranger vid Karlaplan.
Få nyheter och restaurangtips från krogar i hela Sverige!
Vi skriver om de senaste trenderna, nyöppningarna och dolda pärlor inom den svenska gastronomin. Fyll i formuläret och se fram emot allt detta direkt i mejlboxen.
Skicka in