Låt restaurangerna laga påskmiddagen – beställ en påskkasse!

Publicerad 1 jan (ändrad 8 apr)
paskkasse pask 2023 stockholm
Bästa påskkassarna 2024. Med en påskkasse förbereder restaurangen en riktig festmåltid och du behöver bara värma på enligt enkla anvisningar hemma. Vi har samlat restaurangerna som erbjuder en påskkasse fylld med hela menyer, påskbuffé, delikatesser och godsaker. Allt för en härlig påskfest hemma!

Matkassar med påskmat i Stockholm 2024

Klassisk påskbuffé, lyxig påskinspirerad trerätters eller fisk och skaldjur i fokus. Här är våra tips på restauranger där du kan beställa påskkasse till helgen. Bra att veta är att de flesta måste hämtas redan på skärtorsdagen och beställas minst någon dag innan.
Melanders Dalagatan
Melanders
Dalagatan 9R, Stockholm
Hos Melanders finns det alternativ för både det mindre och det större firandet. De har en fyrarätters påskmeny, en Hela påsken-kasse för 4 pers, en påsklåda för 4 pers och ett caviarpaket för 2 pers. Beställ här.
Sturehof
Sturehof
Stureplan 2, Stockholm
Beställ din påskmat från en riktig krogklassiker. På Sturehof och deras Matmarknad kan de sina högtider och erbjuder en härlig påskkasse med sill, skagenröra, potatis och knäckebröd för 2 eller 4 pers eller en trerätters ment för 2 pers. Beställ här.
Skeppsbron 10
Skeppsbron 10
Skeppsbron 10, Stockholm
Torsdagen den 28 mars kan du hämta upp årets påskkasse hos Skeppsbron 10. Rätterna i påskkassen är lagade från grunden och kassen innehåller en trerätters middag. Påskmenyn börjar med en vit sparrissoppa med krämbakat lantägg, till varmrätt blir det lammentrecôte med potatisterrin och avslutningsvis får du servera en kardemumma- och svart sesambavaroise. Beställ här.
Kasten
Kasten
Fredrikshovsgatan 4, Stockholm
Ta med påskmaten hem från Kasten den 26-28 mars! I kassen finns en trerätters meny med råvaror som inviger våren på bästa sätt. Vit sparris, dilammsbog och svensk rabarber står på menyn som du enkelt tillagar hemma.
Teddys
Teddys
Sibyllegatan 43, Stockholm
Vinbaren Teddys, som är E&G's systerkrog, erbjuder en påskkasse med tre rätter. Till förrätt blir det tre sorters sill och kavring, till varmrätt serverar du bakat lamm med potatisgratäng (vegetariskt alternativ finns) och sedan avslutas middagen med en pavlova med mascarpone och rabarber. Beställ här.
Lux Dag för Dag
Lux Dag För Dag
Primusgatan 116, Stockholm
Lux har förberett en härlig påskpåse för 2 pers med olika sillar, gravad och rökt lax och lagrad ost att börja med sedan mörstekt lammbog med potatisgratäng. Som avslut en liten dessert med vanilj- och gräddfilskräm och årets första rabarber. Beställ här.
Lisa Elmqvist Restaurang
Lisa Elmqvist Restaurang
Östermalms Saluhall / Nybrogatan 31, Stockholm
Hos Lisa Elmqvist kan du komponera din egen matkasse inför påsken. Sista beställningsdag är den 26/3 och beställningen hämtas ut i Lisa Elmqvists butik i Östermalmshallen. Plocka ihop allt från sill, strömming, lax och skaldjur till patéer, pajer och såser. Beställ här.
Urban Deli Sveavägen
Urban Deli
Sveavägen 44, Stockholm
Urban Deli är experter på kassar, take away och även hemleverans. Under påsken erbjuder de hemgjorda godsaker som sillinläggningar, röror, köttbullar, leverpastej, skaldjur och mycket annat gott. Beställ här.

Fira påsk på restaurang

Restaurangerna som serverar traditionell påskmat, påskbuffé och påskmeny i Stockholm 2024.
Få nyheter och restaurangtips från krogar i hela Sverige!
Vi skriver om de senaste trenderna, nyöppningarna och dolda pärlor inom den svenska gastronomin. Fyll i formuläret och se fram emot allt detta direkt i mejlboxen.
Skicka in