Låt restaurangerna laga påskmiddagen – beställ en påskkasse!

Publicerad 10 mar (ändrad 15 maj)
paskkasse pask 2023 stockholm
Bästa påskkassarna 2023. Med en påskkasse förbereder restaurangen en riktig festmåltid och du behöver bara värma på enligt enkla anvisningar hemma. Vi har samlat restaurangerna som erbjuder en påskkasse fylld med hela menyer, påskbuffé, delikatesser och godsaker. Allt för en härlig påskfest hemma!

Matkassar med påskmat i Stockholm 2023

Klassisk påskbuffé, lyxig påskinspirerad trerätters eller fisk och skaldjur i fokus. Här är våra tips på restauranger där du kan beställa påskkasse till helgen. Bra att veta är att de flesta måste hämtas redan på skärtorsdagen och beställas minst någon dag innan.
Kasten
Kasten Restaurang/Jim & Jacob
Fredrikshovsgatan 4, Stockholm
Jim & Jacobs påskkasse är tillbaka! Vad sägs om matjessill med rökt gräddfil, piggvar och ramslöksvelouté och som avslutning rabarberkompott. Läs mer och beställ här.
Boka bord
Melanders Dalagatan
Melanders
Dalagatan 9R, Stockholm
Hos Melanders finns det alternativ för både det mindre och det större firandet. De har en påsk-helgpåse för 2, påsklåda för 4 eller SOS-påse för 6-8 personer. Beställ här.
Sturehof
Sturehof
Stureplan 2, Stockholm
Beställ din påskmat från en riktig krogklassiker. På Sturehof och deras Matmarknad kan de sina högtider och erbjuder en härlig påskkasse med sill, skagenröra, potatis och knäckebröd eller en välkomponerad trerättersmeny. Beställ här.
Boka bord
Lux Dag för Dag
Lux Dag För Dag
Primusgatan 116, Stockholm
Lux har förberett en härlig påskpåse med olika sillar, gravad och rökt lax, knäcke och ost att börja med sedan mörstekt lammbog med potatisgratäng. Som avslut en liten dessert med årets första rabarber. Se mer information och beställ här.
Boka bord
Urban Deli Sveavägen
Urban Deli
Sveavägen 44, Stockholm
Urban Deli är experter på kassar, take away och även hemleverans. Under påsken erbjuder de hemgjorda godsaker som sillinläggningar, röror, köttbullar, leverpastej, skaldjur och mycket annat gott. Beställ här.
Boka bord

Fira påsk på restaurang

Restaurangerna som serverar traditionell påskmat, påskbuffé och påskmeny i Stockholm 2023.