Krognytt

Taverna Brillo öppnar med Danyel Couet och Sebastian Thureson

Publicerad 25 sep (ändrad 13 okt)
Taverna Brillo 2023
Svenska Brasseriers krog Taverna Brillo öppnar igen den 25 oktober! Efter renovering och rekonstruktion under sommaren så öppnar restaurangen igen med ny meny, tillsammans med stjärnkockarna Danyel Couet och Sebastian Thureson.
Både lokalen och menyn har gjorts om och menyn har breddats från italienskt till att hämta smaker från hela Medelhavsregionen. Danyel Couet, OS-vinnare med svenska kocklandslaget, och Sebastian Thureson, finalist i Årets Kock 2016, står bakom spisarna. Tillsammans driver de även Allegrine i Stockholm och sommarrestaurangen Guldkaggen by Allegrine på Gotland.
– Taverna Brillo är och har alltid varit en skinande lustfylld plats som vi ser fram emot att förvalta och vidareutveckla. Brillo ska fortsätta vara en plats för människor som är nyfikna på nya smaker, som uppskattar konst och kultur, och som älskar Medelhavsmat lika mycket som vi gör, säger Danyel Couet i ett pressmeddelande.
Taverna Brillo nyöppnar den 25 oktober 2023.
Redaktionen
Redaktionen
Publicerad 25 sep (ändrad 13 okt)

Restauranger i närheten

Krogar i närheten av Taverna Brillo
Få nyheter och restaurangtips från krogar i hela Sverige!
Vi skriver om de senaste trenderna, nyöppningarna och dolda pärlor inom den svenska gastronomin. Fyll i formuläret och se fram emot allt detta direkt i mejlboxen.
Skicka in