Krognytt

Gondolen öppnar uteservering och bjuder in till invigningsfest

Publicerad 3 maj
uteservering gondolen
Den klassiska Stockholmskrogen Gondolen vid Slussen nyöppnade hösten 2023 i regi av Svenska Brasserier, nu öppnar de sin uteservering på tolfte våningen. Den 8 maj, mellan kl 16-01, ställer de till med invigningsfest med mat, dryck och dj:s.
Den nya uteserveringen på våning tolv kommer rymma ca 100 gäster och ligger precis i anslutning till Gondolens bar Bar Zeppelin som kommer öppnas upp ut mot uteserveringen.
Den 8 maj vankas det invigningsfest och det bjuds på allt från Gondolens egna cheeseburgare, som varje söndag serveras i Bar Zeppelin och på uteserveringen, camparifontän och musik från inbjudna dj:s. På drinklistan står bland annat Gondolen-klassikern Strawberry Daquiri och andra somriga drinkar som Garibaldi Spritz och Whiskey Smash.
– Oj vad vi längtar tills vi får möta varmare dagar, kvällar och nätter på uteserveringen! Det är en näst intill obeskrivlig känsla att sitta under bar himmel, tolv våningar ovanför marken med ett fyllt glas i handen och känna solen i ansiktet innan den sakta sänker sig vackert bakom Stadshuset. Vi håller på och spikar de sista detaljerna för att kunna erbjuda en riktigt minnesvärd kväll på invigningsfesten den 8 maj, säger Oscar Tamker, barchef på Gondolen, i ett pressmeddelande.
Invigningsfesten den 8 maj pågår mellan kl 16-01 och är öppen för alla. Uteserveringen fortsätter sedan att hålla öppet hela sommaren med samma öppettider som Gondolen. 
Isabelle Wallin
Isabelle Wallin
Publicerad 3 maj

Krogar i närheten

Restauranger på Södermalm.
Få nyheter och restaurangtips från krogar i hela Sverige!
Vi skriver om de senaste trenderna, nyöppningarna och dolda pärlor inom den svenska gastronomin. Fyll i formuläret och se fram emot allt detta direkt i mejlboxen.
Skicka in