Guide
Julöppet i mellandagarna

Restauranger i Stockholm som har öppet under mellandagarna 2023

Vilka restauranger har öppet i mellandagarna? Det är ledigt och du har tid att gå ut och äta, men vilka krogar har stängt och vilka har öppet? Här hittar du all information du behöver innan du ger dig ut i Stockholm i jul.

Sök lediga bord på bokabord.se

Det enklaste sättet att ta reda på vilka restauranger som har öppet är att göra en sökning på bokabord.se eller i BokaBord-appen. Då får du upp vilka restauranger som har öppet och lediga bord för rätt antal personer och den tiden ni vill gå ut och äta.
restaurang mellandagarna stockholm
Klassiker som Sturehof, Prinsen och Riche håller alltid öppet under julen.

Restauranger som har öppet på juldagen 2023

Den 25 december, juldagen. En ligga-i-soffan-hela-dagen-dag för vissa och en klassisk utgångsdag för andra. Många restauranger har öppet på juldagen, som i år infaller på en måndag.

Restauranger som har öppet på annandagen 2023

Annandagen är i år på en tisdag, de flesta restauranger håller öppet för alla som är sugna på att komma ut för en bit mat.

Gå på restaurang i mellandagarna

Mellandagarna är de dagar som ligger mellan julafton och nyårsafton. Det finns många anledningar till att man kan vilja gå på restaurang i Stockholm under mellandagarna. En av de främsta anledningarna är att det är en perfekt tid att unna sig lite extra lyx och avkoppling efter en hektisk julperiod. Att gå på restaurang ger en möjlighet att njuta av god mat och dryck i trevlig miljö utan att behöva laga mat själv eller städa upp efteråt.
En annan anledning till att man kan vilja gå på restaurang i mellandagarna är att det är en bra chans att umgås med vänner och familj. Mellandagarna är en tid då många människor har ledigt och kan träffas, och att gå på restaurang ger en bra möjlighet att umgås och prata med varandra i en avslappnad atmosfär.
Få nyheter och restaurangtips från krogar i hela Sverige!
Vi skriver om de senaste trenderna, nyöppningarna och dolda pärlor inom den svenska gastronomin. Fyll i formuläret och se fram emot allt detta direkt i mejlboxen.
Skicka in