Filter
År 2025 fyller Wedholms Fisk hela 40 år, och jubileet kommer att firas med stil hela året. Startskottet går den 21 januari med en unik kväll där den välkända köttmästaren Johan Jureskog från Restaurang AG gästspelar och förvandlar fiskkrogen till en köttrestaurang.
Wedholms Fisk öppnades av Bengt Wedholm 1985 och var en av de första restaurangerna i Sverige att belönas med en stjärna i Guide Michelin. Idag drivs restaurangen av Nils Molinder, som har bjudit in Jureskog för att skapa något helt nytt och oväntat: en meny där fiskens huvudroll byts ut mot utsökta styckdetaljer som entrecôte, T-bone och Wagyukött från hela världen.
Kvällens meny kommer att kretsa kring de finaste köttbitarna från AG:s hyllade sortiment, ackompanjerade av exklusiva viner som AG:s eget Silver Forge från Napa Valley – serverade i allt från hel- till magnumflaskor.
Begränsade platser, bokning rekommenderas.
Fler köttrestauranger i Stockholm.