Krognytt

Urban Deli öppnar nytt koncept i Hagastaden

Publicerad 19 feb
urban deli hagastaden urban diner nyöppnat stockholm
Urban Deli öppnar två nya enheter i Forskaren, ett center för innovatörer inom liv och hälsa, i Hagastaden. Den ena enheten blir en deli, bar och butik med inspiration från New York. De satsar på sitt nya matkoncept Urban Diner i den andra enheten, med innovativa rätter med hållbarhet och hälsa i fokus.
Urban Deli öppnar på Forskarens entréplan. Ambitionen är att skapa en levande mötesplats från morgon till kväll, med allt från frukost och lunch till AW och middag.
Den första enheten är en bar, butik och New York-inspirerad deli där det bland annat kommer att serveras bagels, sallader och soppor. Här hämtas inspiration från amerikanska diners, medan menyn tillagas med nordiska råvaror. Denna enhet öppnar den 1 mars.
Den andra enheten är en större restaurang med det nya matkonceptet Urban Diner, som blir en hybrid av ett franskt brasseri och en modern amerikansk diner. Denna enhet öppnar i början av april.
Isabelle Wallin
Isabelle Wallin
Publicerad 19 feb
Få nyheter och restaurangtips från krogar i hela Sverige!
Vi skriver om de senaste trenderna, nyöppningarna och dolda pärlor inom den svenska gastronomin. Fyll i formuläret och se fram emot allt detta direkt i mejlboxen.
Skicka in