
Filter
Björn Frantzéns restaurang är Sveriges enda restaurang som har tre stjänor i Guide Michelin. Nu utökar lyxkrogen med ett avskilt rum med plats för 8-14 gäster.

Vanligtvis tar den unika Michelinrestaurangen Frantzén emot 23 gäster per sittning i den cirka 500 kvadratmeter stora lokalen. Beläget en trappa upp, inhyst i Frantzén Group Test Kitchen, ligger det nya privata rummet. Här erbjuds en avsmakningsmeny à 5 500 kronor per person, som kombineras med gästens val av dryck. Menyn består av nya rätter och smaker som Björn Frantzén experimenterat fram i testköket.
Frantzéns chambre séparée bokas via [email protected].
Boka bord i matsalen på Frantzén.
Restauranger som ligger i samma område som Frantzén.

Snart öppnar fine dining med takterrass, pizza och ett cafékoncept vid Mariatorget.

I slutet av maj öppnar A Bowl & Plates sin nya sommarkrog.

Som ur en filmscen från det italienska glamorösa 70-talet.

Hur skapar man en sån där härligt stimmig kvarterskrog?

Hållbarhet hela vägen till en grön stjärna i Guide Michelin.