Filter
Södermalmskrogen Gondolen firar hummerfiskets start med Hummerdagar mellan 24-26 september. Köksmästare Patrik Castillo har skapat en meny som hyllar hummern med rätter som tartelett, stekt brioche och Surf and Turf. Tillsammans med sommelier Raffaelle Mazzella har de valt ut viner för att lyfta smakerna.
Den 23 september inleds hummerfisket på Västkusten och Gondolen firar detta med tre exklusiva temadagar där just hummern står i centrum. Gondolens köksmästare och kreativa ledare, Patrik Castillo, har till dessa dagar skapat en meny som hyllar hummern i olika former. Menyn serveras under både lunch och middag under dessa dagar.
Med reservation för eventuella förändringar.
Samtidigt under Hummerdagarna hålls en ostronbar med svenska ostron och champagne på Bar Zeppelin mellan kl 17-22. Bar Zeppelin ligger på våning 12 i Katarinahuset. Här är det drop-in som gäller.
På Södermalm finns massor av bra restauranger – här är några av dem.