Krognytt

Grand Soleil byter om till höstskrud och börjar med brunch

Publicerad 20 sep 2023
Grand-Soleil-Grand-Hotel-Brunch
Grand Soleil som är Grand Hôtels året om-satsning lämnar nu officiellt sommarsäsongen bakom sig och byter om till sin nya höstskrud. Fokuset är fortfarande på kvalitativa råvaror i den handplockade nya menyn signerad Mathias Dahlgren. 
Den nya höstmenyn kommer bestå av bland annat kalvtartar med champinjon, franskvatten och krasse, burrata med bakade vintertomater, oliver och färska örter, kycklingescalope med kronärtskocka, parmesan och citron samt moules frites.
Interiört välkomnas nu gästerna med en värmande brasa från den öppna kaminen placerad mitt i restaurangen, tillsammans med de stora panoramafönstren som fortsätter bjuda in till utsikten över Blasieholmshamnen.  
Helt nytt för Grand Soleil, och även Grand Hôtel, är en brunchsatsning med start den 23 september. Varje helgförmiddag, lördag till söndag, erbjuds en brunchmeny med bland annat tre riviera-inspirerade rätter och à la carte-meny. Lördagsförmiddagar bjuds DJs in för att ytterligare höja helgstämningen. Brunchen kommer serveras mellan klockan 10-16. 
Restaurangen Grand Soleil ligger inhyst i Grand Hôtel på Södra Blasieholmshamnen 8 i Stockholm.
Redaktionen
Redaktionen
Publicerad 20 sep 2023

Restaurangtips i närheten

Krogar nära Grand Hôtel
Få nyheter och restaurangtips från krogar i hela Sverige!
Vi skriver om de senaste trenderna, nyöppningarna och dolda pärlor inom den svenska gastronomin. Fyll i formuläret och se fram emot allt detta direkt i mejlboxen.
Skicka in