Krognytt

Tre krogar bjuder in till torgfest på Östermalm

Publicerad 17 apr
torgfest östermalm frippe chez jolie teatergrillen
Den 1 juni bjuder Östermalmskrogarna Teatergrillen, Frippe och Chez Jolie in till en gemensam torgfest, som kommer att innefatta både mat och dryck, samt underhållning och aktiviteter.
Teatergrillen, Frippe och Chez Jolie huserar i varsitt hörn i korsningen Ingmar Bergmans gata/Nybrogatan på Östermalm och den 1 juni bjuder de in till en gemensam torgfest för både stora och små. Det kommer att erbjudas allt från ostron, rotisseri, grillat och paella tillagad över öppen eld till livemusik, negronifontän och en glass- och popcornvagn. Torgfesten är helt öppen för allmänheten och ingen bokning behövs, det är bara att svänga förbi.
– När vi tog över Frippe i höstas var en av mina första tankar att jag ville bli kompis med Teatergrillen och Chez Jolie och väcka liv i torget. Vi har verkligen funnit varandra och jag både tror och hoppas att det här är början på en lång rad härliga aktiveringar av vårt gemensamma torg. Jag ser fram emot att leva ut min dröm och tillaga en stor paella över öppen eld mitt på torget, säger Mattias Svensson på Frippe.
– Jag är så glad i våra grannar, Chez Jolie och Frippe. Tillsammans med Teatergrillen skapar vi en gyllene triangel - det vill vi fira! Jag kan inte tänka mig ett bättre sätt än en generös och rolig torgfest fylld med musik, god mat, kall dryck och härliga människor - en dag utomhus på ett levande torg i en underbar stad. Alla är välkomna, kom!, säger Björn Wahlund, restaurangchef på Teatergrillen.
– Vi ser fram emot att göra detta till en årlig tradition där vi inviger sommarsäsongen med en gemensam torgfest dit alla är välkomna!, säger Mikael Einarsson på Chez Jolie.
Torgfesten går av stapeln den 1 juni kl 13–20 i korsningen Ingmar Bergmans gata/Nybrogatan på Östermalm.
Isabelle Wallin
Isabelle Wallin
Publicerad 17 apr

Krogar i närheten

Fler restauranger i närheten av Nybrogatan
Få nyheter och restaurangtips från krogar i hela Sverige!
Vi skriver om de senaste trenderna, nyöppningarna och dolda pärlor inom den svenska gastronomin. Fyll i formuläret och se fram emot allt detta direkt i mejlboxen.
Skicka in