Krognytt

Tjoget-gänget öppnar foodtruck med biergarten!

Publicerad 22 apr (ändrad 13 maj)
lieblingimpark
I parken intill systerkrogarna Liebling och Paradiso vid Mariatorget öppnar snart Liebling im Park, en foodtruck med en uteservering som har 40 platser.
20-gruppen, som bland annat driver Tjoget består av Joel Söderbäck, Simon Åhnberg och Andreas Bergman, öppnar nu Liebling im Park intill systerkrogarna Liebling och Paradiso. Foodtrucken kommer att ligga i hörnet mot korsningen Sankt Paulsgatan/Timmermansgatan och har en biergarten med 40 platser. Här kommer en del av den tyska krogen Lieblings meny att serveras, fast med mer fokus på mat som kan ätas med händerna. Det kommer i äkta tysk anda att finnas många korvvarianter i någon form av bröd.
Krogen väntar nu på alkoholtillstånd och om det inte blir av kommer det att serveras folköl istället. Det kommer även att finnas både kaffe och glass eftersom foodtrucken kommer att stå vid en park där både lekplats och grundskola finns i närheten.
Liebling im Park har inget öppningsdatum ännu, men förhoppningen är att de kan öppna till sommaren och ha öppet framåt hösten.
Isabelle Wallin
Isabelle Wallin
Publicerad 22 apr (ändrad 13 maj)

Krogar i närheten

Restauranger i närheten av Mariatorget.
Få nyheter och restaurangtips från krogar i hela Sverige!
Vi skriver om de senaste trenderna, nyöppningarna och dolda pärlor inom den svenska gastronomin. Fyll i formuläret och se fram emot allt detta direkt i mejlboxen.
Skicka in