Krognytt

Pompette anordnar Vinfesten för femte gången

Publicerad 8 maj
vinfesten pompette 2024
Pompette Dryckeshandel anordnar för femte gången Vinfesten i Stockholm. Den 11 maj drar festen igång på Färgfabriken, med olika typer av vin på både glas och flaska, allt ifrån ostron till street food och DJs och livemusik.
Förra året gick Vinfesten av stapeln på Färgfabriken i Stockholm och besökarna fick möjlighet att välja mellan över 150 viner och snacks och maträtter från bland annat Mackverket och Grand Gourmet. Dessutom bjöds det på musik från både DJs och liveartister. I år spelar Axel Boman & Leo Forssell, Lisa Milberg, Fritjof Drake & Mikael Garofalo, Samo Dj samt en hemlig half time surprise.
Årets dryckeslista på Vinfesten.
Pompette, som anordnar Vinfesten, är en dryckeshandel med fokus på vin där utbudet grundar sig i vad de själva tycker om att dricka. Deras portfölj utgörs av rena och tidlösa viner med mycket energi.
Vinfesten går av stapeln den 11 maj på Färgfabriken, mellan kl 12-00 (fri entré innan kl 13). Förköp kostar 250 kr och köps här.
Isabelle Wallin
Isabelle Wallin
Publicerad 8 maj
Få nyheter och restaurangtips från krogar i hela Sverige!
Vi skriver om de senaste trenderna, nyöppningarna och dolda pärlor inom den svenska gastronomin. Fyll i formuläret och se fram emot allt detta direkt i mejlboxen.
Skicka in