Krognytt

Nytt på Nalen! Savant öppnar ny vinbar

Publicerad 2 maj
savant bar nalen
Nu flyttar naturvinsbaren Savant Bar in på Nalen och öppnar Bar Soif - en plats för vin, musik och poesi. Premiär blir det den 17 maj.
Savant Bar som ligger på Tegnérgatan öppnade 2018 och har sedan dess blivit en klassiker när det gäller naturvinsbarer. Deras andra vinbar, Bar Soif, kommer att slå upp portarna på Nalen den 17 maj. Baren kommer att drivas av Plato Mavrokostidis, sommelier på Savant Bar och verksam inom musik, poesi och Stockholms klubb- och konstscener. Rapparen Jaqe kommer att stå för mycket av barens musik och utseende.
– Savant Bar har alltid haft målet att vara drivande av kulturen kring naturligt vin, och vi ser baren som ett verktyg för sociala möten. Bar Soif på Nalen är en naturlig förlängning av Savant Bar med plats för viner, musik och poesi, säger Markus Welin, grundare av Savant Bar tillsammans med Terese Welin, i ett pressmeddelande.
Bar Soif öppnar den 17 maj på Nalen, med ingång på David Bagares gata 19. 
Isabelle Wallin
Isabelle Wallin
Publicerad 2 maj

Krogar i närheten

Restauranger vid Nalen och Bar Soif.
Få nyheter och restaurangtips från krogar i hela Sverige!
Vi skriver om de senaste trenderna, nyöppningarna och dolda pärlor inom den svenska gastronomin. Fyll i formuläret och se fram emot allt detta direkt i mejlboxen.
Skicka in