Krognytt
Häktet nyöppnar – med stimmig känsla och trerätters
Söderfavoriten Häktet, där god stämning alltid står högst på menyn, har fått nya ägare. Visionen är att skapa en röd tråd där restaurangen och klubben samspelar.
Efter tolv år i samma regi tar nu krögarduon Anton Lindeborg och Joel Eriksson över Häktet. Tillsammans driver de sedan innan den franska bistron Napolyon på Östermalm och den fransk-asiatiska restaurangen Forma på Södermalm. På nya Häktet kommer köket och restaurangdelens atmosfär stå i fokus. Och tidigare stammisar behöver inte vara oroliga, de vill bevara den stimmiga känslan och fortsätta lyfta nöje och kultur – allt det som gjort Häktet till den institution det är idag.
Häktet kallar sig nu för en nordisk bistro med en mera kreativ meny som vågar gå utanför det klassiska. Bakom spisarna finns kökschef Karin Nordin och tydligt fokus kommer ligga på trerätters istället för den tidigare trenden med mellanrätter.
Fler artiklar och guider
Guide till nyårsfirande i Stockholm
Tips på nyårsfirande i Göteborg
Fira nyår på restaurang i Malmö
Romantiska restauranger i Stockholm
Restaurang Cliff Barnes och Sue Ellen har startat bränneri!
Fira Beaujolais Nouveau i Göteborg
Jullunch i Göteborg – här kan du äta julbord dagtid
Här kan du fira Beaujolais Nouveau i Stockholm
Franska restauranger i Stockholm