Krognytt

4 brunchtips i Stockholm just nu

Publicerad 3 feb 2023
brunchtips stockholm
Premiär och comeback för smarriga bruncher! Flera av stans bruncher har pausats under jul och nyår men är äntligen tillbaka. Vissa har behövt ha i handbromsen på grund av pandemi och restriktioner men gasar nu på för fullt igen med stor buffé med massa gott. Här är våra tips just nu.

Brunchtips i Stockholm i februari

Vad både värmer och livar upp en helg i februari: brunch! Boka bord nu och vakna upp utvilad till god mat och dryck.
Bar DoMa
Lördagsbrunch Bar DoMa
Nybrogatan 48, Stockholm
På lördagar dukar Bar DoMa upp en härlig brunch. Välj bland rätter som äggröra med pico de gallo och surdegsbröd, tartar, patty melt och bland annat en barnsligt god pannkakstårta till dessert.
OMAKA
Omakas öl-brunch
Uggelviksgatan 2C, Stockholm
Den som älskar öl och brunch har en perfekt helgaktivitet från den 11 februari. Mikrobryggeriet Omakas ölbrunch är tillbaka! En trerätters Bröl-meny kostar 450 kronor och består av bland annat rökt lax på grillad brioche med avokado, vårlök & ingefärssalsa, pocherad ägg, chili och puffat ris. Till det serveras såklart öl från det egna bryggeriet.
Griffins Steakhouse
Griffins Steakhouse
Klarabergsviadukten 67, Stockholm
Lördagar är lika med brunch på Griffins Steakhouse. På deras matiga buffé finns hamburgare, friterad kyckling, råbiff, pommes och ett stort efterrättsbord med massa gott. Brunchbuffén innehåller extra allt och får anses vara prisvärd med sina 395 kronor.
Hotel Frantz
Hotel Frantz
Peter Myndes Backe 5, Stockholm
Hotel Frantz är ett mysigt boutique-hotell på Södermalm. Här serveras en grym hotellfrukost/brunch till externa gäster i mån av plats. Kom förbi eller slå en pling och håll tummarna för att det finns bord. Njut av nybakat bröd, äggröra, olika sorters chiapudding, egengjord granola, ingefärsshots - och alltid gräddtårta och alkoholfritt bubbel.
Andrea Danielsson
Andrea Danielsson
Publicerad 3 feb 2023
Få nyheter och restaurangtips från krogar i hela Sverige!
Vi skriver om de senaste trenderna, nyöppningarna och dolda pärlor inom den svenska gastronomin. Fyll i formuläret och se fram emot allt detta direkt i mejlboxen.
Skicka in