Nyöppnat

Stjärnkrögarna öppnar Black Milk Gastro Bar tillsammans med Stjärtilleriet

Publicerad 20 jan 2023
black milk gastrobar daniel niclas
Daniel Höglander och Niclas Jönssons finsushi från Älvsjö kommer till stan. Den 1 februari öppnar Black Milk Gastro Bar på Östermalm. Och för drycken står restaurangen Artilleriets hyllade cocktailbar Stjärtilleriet.
Krögarduon Daniel Höglander och Niclas Jönsson, mest kända från sin Michelinbelönade restauang Aloë i Älvjsö öppnade i höstas det spännande konceptet Enjoy Bazaar i T-House på Engelbrektsplan i Stockholm. Den 1 februari tar de ytterligare ett steg i satsningen när det öppnar Black Milk Gastro Bar i samma hus. Här erbjuds Daniels tolkning av omakase i 10-12 serveringar tillsammans med välsmakande drycker komponerade av cocktailbaren Stjärtilleriets barchef Hugo Örn.
Black Milk Gastro Bar kommer att ha öppet onsdag till lördag med två sittningar per kväll, klockan 18.30 och 20.00. Boka bord redan nu här.
black milk sushi gastro bar
Black Milk Sushi fokuserar mer på smaker än på att följa regler kring vad sushi är.
black-milk-gastro-bar
Stjärtilleriet kallar sig för Östermalms oallvarligaste cocktailbar. Men deras cocktails, de är otroligt ambitiösa.

Om Black Milk Sushi

Under pandemin upptäcke Daniel och Niclas brister i utbudet av riktigt bra take away-sushi. De startade Black Milk Sushi i Älvsjö och där föddes idéen om Enjoy Bazaar, snabbmat i toppklass som både kan ätas på plats och beställas som take away. Förutom Aloë, Enjoy Bazaar och Black Milk Sushi driver de bakfickan Chez Rinos i källarplanet på Aloë. De har även ett nära samarbete med Villa Dagmars restaurang.
Andrea Danielsson
Andrea Danielsson
Publicerad 20 jan 2023
Få nyheter och restaurangtips från krogar i hela Sverige!
Vi skriver om de senaste trenderna, nyöppningarna och dolda pärlor inom den svenska gastronomin. Fyll i formuläret och se fram emot allt detta direkt i mejlboxen.
Skicka in