BokaBords tjänst för stora sällskap

Publicerad 22 nov 2023
Stora sällskap grafiskt bokabord
Är ni ett stort sällskap som letar efter ett ledigt bord på restaurang? Låt oss göra jobbet!
Vi vet att det kan vara svårt att hitta en tillgänglig restaurang för större sällskap. Ofta innebär det att man behöver kontakta varje restaurang direkt med förfrågningar, ett tidsödande arbete. Med vår tjänst för stora sällskap kan du enkelt skicka en förfrågan till flera restauranger samtidigt. Oavsett vad du letar efter kan vi hjälpa dig att hitta rätt ställe – alltid helt utan kostnad.
Fyll i formuläret och berätta för oss vad du söker; en avskild upplevelse i ett chambre séparée, en festlig atmosfär för dig och dina vänner, eller kanske en lugn och avslappnad middag med familjen? Beskriv dina önskemål så svarar våra anslutna restauranger din förfrågan och föreslår ett bord som passar ert sällskap.
Oavsett om du planerar en födelsedagsmiddag, en företagsmiddag eller en speciell tillställning, låt oss hjälpa dig att hitta den bästa restaurangen för ditt stora middagssällskap. Använd vår tjänst för stora sällskap här!
Skapa en förfrågan
Skicka förfrågan
Få nyheter och restaurangtips från krogar i hela Sverige!
Vi skriver om de senaste trenderna, nyöppningarna och dolda pärlor inom den svenska gastronomin. Fyll i formuläret och se fram emot allt detta direkt i mejlboxen.
Skicka in