Guide
Stora sällskap

Restaurang för större sällskap i Malmö - stora grupper

Vi hjälper dig hitta en restaurang som passar större sällskap eller grupper i Malmö! I den här guiden har vi samlat restauranger som har allt från sällskapsmenyer till privat rum, chambre séparée. Här finns restauranger med eget rum eller plats i matsalen för större sällskap. Hitta en restaurang och boka bord som passar för firanden, en kväll med kompisgänget eller företaget.
Söker du en restaurang i Malmö med plats för ett större sällskap? Oavsett om du letar efter en restaurang med privat rum eller sällskapsmeny så har BokaBord har en funktion där det går att skicka en förfrågan för större sällskap som går direkt ut till restauranger som svarar inom 48 timmar. Ska du boka bord för över 8 personer kan vår tjänst hjälpa dig och ditt sällskap att hitta rätt restaurang. Vill du se exempel på restauranger i Malmö som passar för större sällskap så har vi samlat dem i denna guide.

Restauranger i Malmö för större sällskap

Restauranger i Malmö med sällskapsmeny eller privat rum som passar större sällskap.
Marie Antoinette
Marie Antoinette
Drottningtorget 6, Malmö
Marie Antoinette erbjuder en chambre séparée för sällskap upp till 12 personer. Här serveras en sharingmeny, där kan du välja på en meny som är helt vegetarisk, eller med kött eller fisk. Menyn består oavsett av sju rätter. Se aktuellt pris på menyn på Marie Antoinettes hemsida.
Läs mer
Johan P
Johan P
Hjulhamnsgatan 5, Malmö
Frossa i skaldjur på fiskrestaurangen i Malmös gamla saluhall med en egen ostronbar och fiskbutik. Johan P har en chambre séparée för max 28 personer på två långbord, eller 18 personer på ett bord. Minimiantal för att boka det privata rummet är 10 personer. Förbeställning krävs.
Läs mer
Quan
Quan
Mäster Johansgatan 15, Malmö
Quan bjuder in till spännande smaker från Korea, Japan och Kina, som kombineras i en äkta Asian-fusion. Quan har en chambre séparée för 8-14 personer. Här sitter ni helt avskilt från övriga gäster och bokningen sker via mail.
Läs mer
KOL & Cocktails Malmö
KOL & Cocktails
Kalendegatan 16, Malmö
På KOL & Cocktails finns både en loungebar och en matsal med gott om plats. På menyn finns kolgrillat, både fisk och skaldjur och köttbitar.
Läs mer
Restaurang Vollmers
Restaurang Vollmers
Tegelgårdsgatan 5, Malmö
Restaurang Vollmers tar kreativ skånsk gastronomi till nya nivåer. De har 2 stjärnor i Guide Michelin. Här kan du boka hela restaurangen eller deras chambre séparée för stora sällskap. Chambren rymmer 8-14 gäster. Ni sitter då på den andra våningen nära köket, med vinkällaren i rummet. Här finns både egen ingång och eget badrum. Bokar ni hela restaurangen får det plats 30 gäster, detta erbjuds tisdag - lördag.
Läs mer
Ruths
Ruths
Mäster Johansgatan 11, Malmö
På Ruths finns det gott om plats. Här serveras modern europeisk husmanskost med kreativa rätter i säsong och spännande viner. Ruths har öppet sju dagar i veckan, frukost, lunch, fika, brunch och middag från 7 på morgonen till sent. Det finns även en deli för den som vill köpa med sig bröd och chark hem.
Läs mer
Siesta
Siesta
Hjorttackegatan 1, Malmö
Siesta är en klassisk Malmökrog i ny kostym med internationellt kök och brett utbud. Ni kan boka deras chambre séparée för sällskap mellan 6-8 personer. Detta är ett mysigt sällskapsrum där alla sitter samlade, men ändå något avsides från resten av matsalen. Skulle ni önska att förbeställa en specifik meny med matchande dryck så finns även den möjligheten. På helgerna finns två sittningar i chambren att välja på, kl 17.00–19.30 eller 19.30–sent.
Läs mer
Slottsträdgårdens Kafé
Slottsträdgårdens Kafé
Malmöhusvägen 8, Malmö
Slottsträdgårdens Kafé ligger i vackra Slottsträdgården. Till Kaféet tillhör en stor utomhusservering samt ett inrett växthus. Här finns flera privata rum. Växthuset passar för alla typer av tillställningar och där finns det 40 platser. I Matsalen som är inredd i allmogestil finns det plats för 18 personer. På Uteserveringen finns det plats för ca 200 gäster. Linneastationen på uteserveringen har plats för ca 35 gäster.
Läs mer
Redaktionen
Redaktionen
Publicerad 16 nov
Få nyheter och restaurangtips från krogar i hela Sverige!
Vi skriver om de senaste trenderna, nyöppningarna och dolda pärlor inom den svenska gastronomin. Fyll i formuläret och se fram emot allt detta direkt i mejlboxen.
Skicka in