Skicka förfrågan
Större sällskap i Malmö

Restauranger för stora luncher och middagar i Göteborg

Är du i Malmö och söker den perfekta restaurangen för att boka bord till en grupp på fler än 8 personer? Då har du kommit rätt! Med vår tjänst kan du enkelt skicka förfrågningar direkt till flera restauranger i Malmö och omgivning samtidigt. 
Vi samarbetar med många restauranger i centrala Malmö med omnejd som passar för större sällskap. Naturligtvis täcker vi också in restauranger i orter runt Malmö som Lund, Höllviken, Skanör och Falsterbo, Ystad och Helsingborg, för att nämna några i syd. Flera restauranger som kan erbjuda en fantastisk kulinarisk upplevelse för ditt stora sällskap.
Berätta för oss vad du söker. Vill du ha en stimmig atmosfär för en festlig tillställning eller en avslappnad middag med din familj? Beskriv dina önskemål så blir det enklare för våra restauranger att svara på din förfrågan och föreslå ett bord som passar för din grupp.
Oavsett om du planerar en födelsedagsmiddag, en företagsmiddag eller bara en avslappnad middag med vänner, låt oss hjälpa dig att hitta den bästa restaurangen i Malmös område för ditt stora sällskap. Boka bord nu och skapa en minnesvärd upplevelse tillsammans med dina nära och kära!

Följ dessa steg: 

  • Fyll i formuläret och beskriv tillfället och ange era önskemål
  • Vi skickar ut en förfrågan till alla våra anslutna restauranger
  • Du får svar och måste boka inom 48 timmar för att få bordet
  • OBS! Ladda ner BokaBord-appen för att svara på din förfrågan
Skapa en förfrågan
Skicka förfrågan
Få nyheter och restaurangtips från krogar i hela Sverige!
Vi skriver om de senaste trenderna, nyöppningarna och dolda pärlor inom den svenska gastronomin. Fyll i formuläret och se fram emot allt detta direkt i mejlboxen.
Skicka in