Krognytt
Nyrenoverade Rosendals Trädgård storsatsar

Populära Rosendals Trädgård på Djurgården tar emot närmare en miljon gäster per år. Nu satsar de stort med nya byggnader och totalrenoveringar. De presenterar även Paul Svensson som ny gastronomisk ledare och Jonas Bolling som mat- och dryckesansvarig.
Rosendals Trädgård har utökat med nytt kök, ny restaurang och nyrenoverat ett växthus där man numera även kan sitta under vintern. Utbyggnaden innebär både att man kan ta emot fler gäster, och att odlingarna och köket kommer närmare varandra. När det gäller maten och menyn så fortsätter man att utveckla "från jord till bord"-filosofin för att utveckla framtidens matkultur.
Den nya gastronomiska ledaren Paul Svensson kommer att jobba med de förutsättningar som Rosendals Trädgård ger och ser hela området med dess odlingar och krog som en plats som kan inspirera världen kring hållbar matkultur. Tanken är att det här kommer att bevisas hur god en cirkulär måltid kan vara.
I bild: Tin-Tin Jersild, VD Rosendals Trädgård
Foto: Malin Mörner
Krogar i närheten
Här är restauranger på Djurgården du inte får missa.
Fler artiklar

Restaurant Ergo introducerar trerätterslunch

Gänget bakom Barbro öppnar bistro på nya Maxim

Misshumasshu tar över hela Birger Jarlspassagen

Ateljens Pizza öppnar systerkrog i Haga Norra

Florentine bjuder in till gästspel med pizzamästaren Raffaele Bonetta

Nu finns erbjudanden på BokaBord!

Pontus Frithiof öppnar restaurang i New York

Stureplansgruppen öppnar två restauranger och en vinbar

Lilla Ego bjuder in till Kent-lunch: “Fredagen och lördagen kommer nog bli ett jävla tryck”