Krognytt

Riche firar 130 år

Publicerad 6 sep
Riche 130 år
Torsdagen den 14/9 firar Riche 130 år med en helkväll fylld av ostron, hantverksviner, drinkar, mat, musik och gästspel.
Krogklassikern Riche slog upp dörrarna på Birger Jarlsgatan 4 år 1893 och fyller nu 130 år. Restaurangen bjuder nu in till en helkväll fylld med dryck, mat och musik för att fira. De smygstartar festen redan under dagen genom att bjuda på ostron under lunchserveringen.
Under kvällen serverar Jordmånen noga utvalda viner i Sommarbaren, samtidigt som Svenska Disco Kyrkan står för musikunderhållningen. De kommer även slå upp en miniklubb där det kommer bli mycket dans och det är kompispris på ostron och cava hela kvällen.
Baren Indigo gästspelar i garderoben där de byggt en bar och kommer servera goda drycker, och flera DJs kommer spela i både Lilla och Stora baren hela kvällen.
Riche planerar dessutom att inviga deras nya kök med exklusiva serveringar av råbiff och cocktails till några slumpvis utvalda gäster. På plats är även köttexperten Göran Svartengren som kommer att hacka upp den välkända råbiffen à la minute.
Riche har öppet som vanligt hela dagen den 14/9 och det stora firandet drar igång klockan 17.
Redaktionen
Redaktionen
Publicerad 6 sep

Restaurangtips i närheten

Restauranger i närheten av Riche.