Krognyttt

Nu öppnar Stockholms sommarsuccéer

Publicerad 3 maj (ändrad 15 maj)
Den kalla luften är på väg bort och det härliga sommarhänget hägrar. Den här veckan öppnar sommardestinationerna för livemusik, dagsfester och långa kvällar! 

Efterlängtade sommarkrogar och klubbar i Stockholm

Växthuset
Trädgården
Hammarby Slussväg 2, Stockholm
På fredag öppnar Stockholms mest hypeade sommarklubb. Inför årets premiär har Trädgården fått en ny grekisk kostym och egen "vingård". Artisterna till deras omtyckta livesessions släpps löpande men vad mer som kan väntas är hemligt. En sak är säker: minst ett besök på Trädgården är ett måste i sommar-Stockholm.
Boka bord
Restaurang Eden
Eden Smedsudden
Smedsuddsvägen 23, Stockholm
Sommaroasen Eden i 1800-talsvillan längst ut på Smedsudden är tillbaka den 3e maj. Det utlovas livemusik, stand up, dagsfester och massor av annat roligt. De första artisterna är släppta och uppträder gör bland annat: Esther. MOR och Stella Explorer. Nytt för i år är att de blivit med bokningsbar bastu som har premiär den 17 maj.
Boka bord
Strandhäxan
På fredag är det dags för säsongsöppningen av Strandhäxan vid Djurgårdsbron. Förra året blev det en succé och i år växlar de upp med ännu mer saftiga mackor, prisvärt bubbel, DJ:s, livemusik, härliga sommarnätter och en utebiofestival. Det går även att hyra deras växthus för större firanden och fester för upp till 100 personer.
Chouchou
Holken
Regeringsgatan 48 / Mäster Samuelsgatan 18, Stockholm
Den 3 maj öppnar Holken, restaurangen ChouChous populära sommarklubb på takterrassen i anslutning till MOOD-gallerian. Holken har blivit en självklar utomhus-destination med sitt centrala läge, många dj-bokningar och de generösa öppettiderna.
Boka bord
Redaktionen
Redaktionen
Publicerad 3 maj (ändrad 15 maj)

Nyöppningar i Stockholm