
Filter
Riverakänsla och skaldjur i lyxigt solläge när Grand Hôtel öppnar sin nya restaurang.

Grand Soleil, som betyder stor sol på franska, är Grand Hôtels sommarnyhet och soliga terrass. Från och med i dag bjuder de in gäster till vad de själva beskriver som: "Stockholms mest solsäkra destination, där värmen och atmosfären från den franska och italienska rivieran genomsyrar varje stund."


Grand Hôtels köksteam har tillsammans med Mathias Dahlgren skapat ett koncept där skaldjur och sallader tar huvudrollen till lunch och middag ackompanjerat av champagne, rosé och läskande alkoholfria alternativ. På morgonen välkomnar de med en härlig kontinentalfrukost. Se deras meny här.

Med 120 platser inomhus och utomhus blir Grand Soleil en plats att njuta av långa sommardagar och mysiga kvällar.
Fullbokat? I området finns fler soliga terrasser och uteserveringar.

Snart öppnar fine dining med takterrass, pizza och ett cafékoncept vid Mariatorget.

I slutet av maj öppnar A Bowl & Plates sin nya sommarkrog.

Som ur en filmscen från det italienska glamorösa 70-talet.

Hur skapar man en sån där härligt stimmig kvarterskrog?

Hållbarhet hela vägen till en grön stjärna i Guide Michelin.