Krognytt

ChouChou öppnar nytt på Östermalm

Publicerad 14 feb
chouchou ny restaurang östermalm
Den helvegetariska restaurangen ChouChou drivs av vegoprofilen Gustav “Jävligt Gott” Johansson och öppnar i vår i Fältöversten. De planerar även att öppna i DN-skrapan på Kungsholmen längre fram.
Den växtbaserade restaurangen ChouChou har legat i MOOD-gallerian sedan 2021, nu expanderar de till både Fältöversten på Östermalm och DN-Skrapan på Kungsholmen. Först ut att slå upp dörrarna är krogen på Östermalm som öppnar i vår.
ChouChou drivs av vegomatprofilen, kokboksförfattaren och entreprenören Gustav "Jävligt Gott" Johansson tillsammans med krogprofilen Robert Hållstrand.
– Vi vill visa att du inte behöver välja mellan att äta god och att äta hållbar mat. Hos oss kan du komma och njuta av klassiska rätter och grym service utan att kompromissa med någonting, säger Gustav Johansson i ett pressmeddelande.
På den nya filialen i Fältöversten är gäster i alla åldrar välkomna. För den yngre generationen erbjuds “After school” med happy hour-priser på mjukglass och pizzaslices, och på fredagar serveras tacos. Som tidigare serveras även en helt vegetarisk buffé och en à la carte-meny. I baren serveras dryck och växtbaserat fika.
ChouChou öppnar i Fältöversten på Östermalm i vår, därefter i DN-Skrapan på Kungsholmen.
Isabelle Wallin
Isabelle Wallin
Publicerad 14 feb
Få nyheter och restaurangtips från krogar i hela Sverige!
Vi skriver om de senaste trenderna, nyöppningarna och dolda pärlor inom den svenska gastronomin. Fyll i formuläret och se fram emot allt detta direkt i mejlboxen.
Skicka in