Krognytt

Artilleriet ställer till med Håll Käftival

Publicerad 2 maj
håll käftival artilleriet
Den 28 maj till 1 juni vankas det gastro-festival på Artilleriets- och Stjärtilleriets uteservering. Fem dagar sprängladdade med mat, cocktails och kultur.
Denna unika festival kommer att bjuda in några av Sveriges främsta mat-, dryckes- och kulturaktörer, såsom Facit från norr, Aster från syd och Familjen från väst, för att skapa en oförglömlig upplevelse. Uteserveringen kommer att förvandlas till en kulinarisk lekplats där krogar, kockar och bartenders samlas för att dela med sig av signaturrätter, klunkvänliga cocktails och allmänt sköna vibbar. På lördagen utlovas dagsfest från kl 13. Dessutom hålls “efterfestival”, med ännu mer rock ‘n’ roll och stökighet.
Håll Käftival är ett samarbete mellan mat- och spritbyrån Konceptism, Artilleriet och Stjärtilleriet, med stöd av spritdistributören Anora för att skapa en innovativ och smakbombarderad festivalupplevelse.
Håll Käftival går av stapeln på Artilleriets- och Stjärtilleriets uteservering på Artillerigatan 13, den 28 maj till 1 juni, kl 17-22 (lördag kl 13-22). Efterfestival pågår alla dagar mellan kl 22-01.
Isabelle Wallin
Isabelle Wallin
Publicerad 2 maj

Krogar i närheten

Restauranger nära Artilleriet.
Få nyheter och restaurangtips från krogar i hela Sverige!
Vi skriver om de senaste trenderna, nyöppningarna och dolda pärlor inom den svenska gastronomin. Fyll i formuläret och se fram emot allt detta direkt i mejlboxen.
Skicka in