Guide
Malmökrogar!

Din guide till restauranger vid Davidshall i Malmö

Davidshall är ett omåttligt populärt område i Malmö dit både turister och malmöiter vallfärdar för att ta sin morgonkaffe, lunchintag, AW-drink eller middagsdejt. Här finner du flera caféer, barer och restauranger som alla erbjuder något unikt. Här har vi samlat de bästa restaurangerna kring Davidshall och Davidshallstorg i Malmö. Boka bord för att säkert få plats på dessa härliga krogar.

Restauranger vid Davidshall i Malmö

Finedining, smårätter, asiatiskt och comfort food - här är de bästa restaurangerna vid Davidshall och Davidshallstorg.
Mutantur
Mutantur
Erik Dahlbergsgatan 12-14, Malmö
Mutantur vill skapa en opretentiös och tillgänglig restaurang som går sin egen väg. Med en stor à la carte fylld av smårätter får du själv designa din kväll. Bygg ihop en avsmakningsmeny eller välj några enstaka rätter. Mutantur drivs av Alexander Sjögren som vunnit Kockarnas Kamp, Bocuse d’Or Europe och Sveriges Mästerkock. Krogen vann "Årets restaurang" i Malmö Gastronomy Award 2023.
Rau
Rau
Davidhallstorg 3, Malmö
Letar du efter en helt växtbaserad restaurang på Davidshallstorg så är Rau perfekt för dig. Här får du smårätter med vietnamesiska smaker som det är tänkt att sällskapet ska dela på. Ibland är smakerna även kinesiska, kambodjanska och koreanska. Rau har en kantonesisk systerkrog som heter LU.
Restaurang LU
LU
Davidhallstorg 3, Malmö
LU är systerkrog till Rau och serverar gatumat från Hong Kong, Family Style. De kantonesiska smakerna är välkryddade och stämningen på restaurangen beskriver de själva "som en kinesisk släktträff".
Goose
Goose
Davidhallstorg 5, Malmö
Den rustika puben och restaurangen Goose har tagit över gamla Hai's lokaler vid Davidshalltorg. Här är ledordet comfort food och du kan äta allt från tacos och dagens paj, till tryffelpasta eller burgare. Till det har de ett stort utbud av öl och cocktails.
Soho
Soho
Holmgatan 4, Malmö
Den modernt och mysigt inredda restaurangen Soho är en smältdegel av asiatiska kök i lyxig miljö. På menyn finns rätter från bland annat Kina, Thailand, Malaysia, Korea och Japan. Här det lätt att trivas och du är lika välkommen på en cocktail i baren som på en asiatisk helkväll.
Isabelle Wallin
Isabelle Wallin
Publicerad 2 feb (ändrad 14 feb)

Fler restauranger i Malmö

Malmö kryllar av bra krogar! Här har vi samlat fler restaurangtips i Malmö.
Få nyheter och restaurangtips från krogar i hela Sverige!
Vi skriver om de senaste trenderna, nyöppningarna och dolda pärlor inom den svenska gastronomin. Fyll i formuläret och se fram emot allt detta direkt i mejlboxen.
Skicka in