Guide
Malmös härliga uteserveringar

Uteservering i Malmö – tips på restauranger och barer

Solen skiner över Malmö och du letar efter en uteservering, välkommen! I den här guiden finns mysiga restauranger för ett glas och stora uteserveringar som rymmer hela kompisgänget.

Malmös bästa uteserveringar just nu:

Far i Hatten
Far i Hatten
Folkets Park, Malmö
Mitt i Malmö Folkets Park i en skånelänga med tillhörande dansbana serveras vedugnspizza, naturviner och cocktails. Far i Hatten har en stor och mysig uteservering med generösa öppettider där det alltid är härlig stämning. Kom hit för ett glas, en brunch, fika, dela på några mellanrätter eller testa deras avsmakningsmeny.
Boka bord
Aster
Aster
Jagaregatan 4, Malmö
En av Malmös hetaste krogar där all mat lagas över öppen eld och i vedugn. Deras uteservering ligger med det gamla varvsområdet som kuliss. En trevlig plats att både äta gott och sippa på en cocktail.
Boka bord
Restaurang Metro
Restaurang Metro
Ängelholmsgatan 14, Malmö
Metro på Möllan är alltid poppis – men kanske lite extra när uteserveringen äntligen kan öppna. Hit kommer folket för barhänget och den goda stämningen och maten.
Boka bord
Kajuteriet
Kajuteriet
Bryggövägen 1, Malmö
Sommaren på Kajuteriet är fantastisk. Hit kommer gästerna för lunch, en festlig afterbeach eller en middag i kvällssolen. Terrassen har trevlig utsikt mot hamnen och ofta bjuder de in liveband som spelar under sommaren.
Boka bord
Siesta
Siesta
Hjorttackegatan 1, Malmö
Siesta är en klassisk kvarterskrog med många stamgäster och alltid lika trevlig stämning. Precis utanför på trottoaren finns deras mysiag uteservering som blir extra härlig när solen tittar fram.
Boka bord
Kasai in the sky
Kasai in the sky
Tyfongatan 1, Malmö
Kasai in the sky är Malmös högst belägna uteservering på hela 250 kvadratmeter. Här skakas asiatiska cocktails ackompanjerat av DJ:ns låtar. Maten som serveras är modern asian fusion-mat och senare på kvällen förvandlas Kasai till en nattklubb av internationellt snitt.
Boka bord
Mello Yello
Mello Yello
Lilla torg 1, Malmö
Mello Yellos uteservering ligger mitt på Lilla Torg. Perfekt utgångspunkt för den som vill upptäcka Malmö och starta med något gott i glaset.
Boka bord
Plockepinn
Plockepinn
Skomakaregatan 10, Malmö
Bara ett stenkast från Lilla Torg ligger Plockepinn med sin trevliga uteservering. Här serveras smårätter från världens alla hörn. Vissa eftermiddagar har de after work med somriga drinkar och goda viner.
Boka bord
Julie Vinbar
Hos Julies ost- och vinbar finns en mysig liten innegård som snabbt fylls av folk när vädret tillåter. Här är det alltid en varm atmosfär, trevligt bemötande och framförallt mycket kunnande om vin.
Atmosfär
Atmosfär
Fersens väg 4, Malmö
Oavsett om du vill njuta lite extra en vanlig vardagskväll eller om du vill att helgen ska bli något speciellt är Atmosfär ett bra val. Slå dig ner på uteserveringen och njut av mellanrätter med utsikt över paradgatan Fersens väg.
Boka bord
Redaktionen
Redaktionen
Publicerad 12 maj

Sommarkänsla i Malmö

Populära sommarrestauranger i och i närheten av Malmö.