Guide
Malmös härliga uteserveringar

Uteservering i Malmö – tips på restauranger och barer

Solen skiner över Malmö och du letar efter en uteservering, välkommen! I den här guiden finns sommarens mysigaste restauranger för ett glas och stora uteserveringar som rymmer hela kompisgänget.

Malmös bästa uteserveringar just nu:

Far i Hatten
Far i Hatten
Folkets Park, Malmö
Mitt i Malmö Folkets Park i en skånelänga med tillhörande dansbana serveras vedugnspizza, naturviner och cocktails. Far i Hatten har en stor och mysig uteservering med generösa öppettider där det alltid är härlig stämning. Kom hit för ett glas, en brunch, fika, dela på några mellanrätter eller testa deras avsmakningsmeny.
Boka bord
Kajuteriet
Kajuteriet
Bryggövägen 1, Malmö
Sommaren på Kajuteriet är fantastisk. Hit kommer gästerna för lunch, en festlig afterbeach eller en middag i kvällssolen. Terrassen har trevlig utsikt mot hamnen och ofta bjuder de in liveband som spelar under sommaren.
Vespa Casa Gustav
Vespa Grande
Kanalgatan 3, Malmö
Luta dig tillbaka på uteserveringen och beställ in en svalkande drink eller något att äta. Eller dyk upp vid after work-tid och ta del av en härlig italiensk aperitivo.
Mello Yello
Mello Yello
Lilla torg 1, Malmö
Mello Yellos uteservering ligger mitt på Lilla Torg. Perfekt utgångspunkt för den som vill upptäcka Malmö och starta med något gott i glaset.
Boka bord
Restaurang Metro
Restaurang Metro
Ängelholmsgatan 14, Malmö
Metro på Möllan är alltid poppis – men kanske lite extra när uteserveringen äntligen kan öppna. Hit kommer folket för barhänget och den goda stämningen och maten.
Boka bord
Atmosfär
Atmosfär
Fersens väg 4, Malmö
Oavsett om du vill njuta lite extra en vanlig vardagskväll eller om du vill att helgen ska bli något speciellt är Atmosfär ett bra val. Slå dig ner på uteserveringen och njut av mellanrätter med utsikt över paradgatan Fersens väg.
Kasai in the sky
Kasai in the sky
Tyfongatan 1, Malmö
Kasai in the sky är Malmös högst belägna uteservering på hela 250 kvadratmeter. Här skakas asiatiska cocktails ackompanjerat av DJ:ns låtar. Maten som serveras är modern asian fusion-mat och senare på kvällen förvandlas Kasai till en nattklubb av internationellt snitt.
Boka bord

Sommar i Malmö

Populära sommarrestauranger i och i närheten av Malmö.