Guide
Buon Appetito!

Malmös bästa italienska restauranger just nu

Letar du efter en mysig italiensk restaurang i Malmö? I denna guide har vi samlat autentiska osterior, trevliga trattorior och charmiga ristoranter. Upplev äkta smaker av Italien, från färsk pasta till antipasti och vedugnspizza. Oavsett om du letar bord för en romantisk middag för två eller en stor familjemåltid så hittar du här de bästa italienska restaurangerna i Malmö.

Guide till italienska restauranger i Malmö

Boka bord på en av Malmös bästa italienska restauranger.
Epicuré re Gustavo
Epicuré Re Gustavo
Gustav Adolf Torg 45, Malmö
Epicuré Re Gustavo är en italiensk restaurang i centrala Malmö med ett rustikt syditalienskt kök och mat tillagad med mycket känsla och inspiration. De serverar traditionella italienska rätter laddade med smak och lagade från grunden med kärlek.
Grand Italian
Grand Italian Brasserie
Dag Hammarskjölds torg 2, Malmö
Grand Italian Brasserie är en ny italiensk restaurang på 25:e våningen på Clarion Hotel Malmö Live. Här serveras moderna italienska rätter så som de serveras i London och New York, fast med en Malmöitisk tolkning. Det är en krog med levande och stimmig atmosfär som både är livlig och avslappnad, precis som på en italiensk Piazza.
Enoclub Osteria
Enoclub Osteria
Skomakaregatan 10, Malmö
Enoclub Osteria bjuder in till restaurangbesök med italienskt vin och matkultur i hjärtat av Malmö. Njut av de traditionella italienska smakerna, eller hitta nya överraskande kombinationer.
Osteria Qui
Osteria Qui
Major Nilssonsgatan 6, Malmö
Osteria Qui är en autentisk italiensk kvarterskrog som baserar sina rätter på de klassiska italienska smakerna. Ibland överraskar de även med nya smaker från Italien som man kanske inte känner till. Här serveras hemgjord pasta och pizza, smårätter och även fisk och kötträtter.
Osteria di La
Osteria Di La
Davidhallstorg 7, Malmö
Osteria Di La är en autentisk Osteria som erbjuder smaker och rätter från det italienska köket, baserat på säsongens råvaror gärna från närproducerade bönder och gårdar. Här serveras färsk pasta, hembakat bröd och foccacia och pizza. Osteria Di La är systerkrog till Osteria Qui.
Vapiano Emporia
Vapiano Emporia
Hyllie Boulevard 19, Malmö
Vapiano är ett italienskt restaurangkoncept som finns i flera länder. Här serveras italienska rätter till bra pris, i en avslappnad och välkomnande miljö.
V Skomakargatan
V Skomakargatan
Skomakaregatan 5C, Malmö
Hos V kan du njuta av pizza och cocktails i en härlig atmosfär. Konceptet startade i Los Angeles 2019 och finns nu i flera städer. Här serveras allt ifrån aperitivo till färsk pasta, handgjord pizza och cocktails - allt i en modern och livlig miljö.
Isabelle Wallin
Isabelle Wallin
Publicerad 18 apr (ändrad 17 maj)
Få nyheter och restaurangtips från krogar i hela Sverige!
Vi skriver om de senaste trenderna, nyöppningarna och dolda pärlor inom den svenska gastronomin. Fyll i formuläret och se fram emot allt detta direkt i mejlboxen.
Skicka in