Krognytt
Fenix Sthlm och Gastropol är Hagastadens nya mat- och konferensdestination

Nu har Sabis nya satsning Fenix Sthlm och Gastropol öppnat, en unik mat- och konferensdestination vid Torsplan i Hagastaden.
Sabis nya satsning Fenix Sthlm är designad av Studio Stockholm och kombinerar mat och dryck med konferensrum och coworking-ytor. Det är en modern mötesplats med fokus på utveckling, hållbarhet och en inspirerande arbetsmiljö.
Det finns sju konferensrum i byggnaden, med plats för upp till 100 personer, samt öppna coworking-ytor, gym och cykelgarage. Gastropol är Fenix Sthlms deli, bar och bistro som drivs av Mattias Berggren, Food & Beverage Manager. Mattias har över 20 års erfarenhet i krogbranschen och står bakom flera framgångsrika restauranger och koncept, såsom Omaka, Eataly och Bianchi.
I restaurangens deli kan man njuta av hälsosamma frukostar, fräscha sallader, hembakade pizzor och nybryggt kaffe och i bistron serveras det lunch i en välkomnande miljö med utvald design och inredning. Gastropol lagar mat på en stor andel ekologiska och hållbara råvaror och samarbetar med flera lokala gårdar och producenter.
Högst upp i Fenix Sthlms byggnad finns även en exklusiv takbar, där man planerar att anordna event. Takbaren kommer att kunna hyras av både Fenix Sthlms hyresgäster och av externa företag och privatpersoner.
Gastropol ligger på Norra stationsgatan 93 i Hagastaden och håller öppet under vardagar - delin har öppet kl 07.30-16.00 och bistron kl 11.00-14.00.
Restaurangtips i närheten
Restaurangtips i närheten av Fenix Sthlm och Gastropol.
Fler artiklar

Bartendern Bella Porcile: “Gästen vill ha en hel upplevelse”

Rolfs Hav har öppnat!

Här är jurymedlemmarna i Årets Kock 2023

Grand Soleil byter om till höstskrud och börjar med brunch

Bistro Leoparden öppnar ölfokuserade bakfickan Snabba Katten

Melanders Söder får ny adress i december

Svenska brasserier öppnar krogen Tobak vid Slussen

Gemensamt Blockparty på Södermalm

Vinfluencers: “Vi tror att det finns ett sug efter att upptäcka nya vinområden”