Krognytt

BokaBord är officiell samarbetspartner till Årets Kock 2023

Publicerad 26 sep 2023
Årets Kock finalister 2023
BokaBord är i år officiell samarbetspartner till Årets Kock, SM i professionell matlagning. Årets Kock har format svensk matkultur sedan starten 1983 och fyller i år 40 år! Årets Kock 2023 avgörs den 19 oktober i Stockholm.
BokaBord är stolt samarbetspartner till Årets Kock, som är ett arrangemang som hyllar och uppmärksammar Sveriges skickliga kockar. Många av de främsta restaurangerna i Sverige drivs av tidigare deltagare och vinnare, och det är här framtidens stora kockstjärnor finns.
– Att få finnas med och stötta tävlingen hela vägen känns superkul, det är ju här många av våra största stjärnor i branschen får sina stora genombrott. Att BokaBord får vara en liten del av det är fantastiskt! säger Hanna Brenner, marknadsansvarig på BokaBord.
BokaBord har börjat uppladdningen inför finalen på hemsidan, senast i form av en unik guide till alla tidigare Årets Kock-vinnares restauranger. Det går att njuta av tidigare vinnares stjärnglans på massor av håll runt om i landet och här får läsaren hela listan – från norr till söder. 
Bild på finalister: Samuel Unéus.
Redaktionen
Redaktionen
Publicerad 26 sep 2023

Restaurangtips!

Några restauranger som drivs av Årets Kock-vinnare.
Få nyheter och restaurangtips från krogar i hela Sverige!
Vi skriver om de senaste trenderna, nyöppningarna och dolda pärlor inom den svenska gastronomin. Fyll i formuläret och se fram emot allt detta direkt i mejlboxen.
Skicka in