Krognytt

Block party på sommargatan Malmskillnadsgatan

Publicerad 16 maj
block party malmskillnadsgatan
Malmskillnadsgatan som ligger mitt i city har nu öppnat upp som gågata inför sommaren 2024. Detta ska firas med ett härligt block party den 18 maj. Under dagen kan du ta del av exklusiva menyer och erbjudanden från krogar som Röda Huset, Spesso och Jacqueline's.
Restaurangerna Spesso, Phil's Burger, Pava, Proseccobaren, Scandwich, Jacqueline's, CHiÔi och Röda Huset är alla del av firandet på Malmskillnadsgatan den 18 maj.
– Vi på Röda Huset är extremt taggade över att få fira in sommaren med våra grannar. Dagen till ära erbjuder vi pizzaslices och tre sorter kombucha från Two Face Brew att avnjuta under festen, säger Björn Kjellgren, General Manager på Röda Huset, i ett pressmeddelande.
Festligheterna börjar redan kl 12 och dessutom finns Kennys Gelato på plats och bjuder på glass kl 14, och DJ Oliver Ingrosso går på scenen kl 15. Spesso och Tetto står för ytterligare DJs och cocktails på takterrassen.
Block partyt hålls den 18 maj mellan klockan 12-19 på Malmskillnadsgatan. Det är gratis att besöka festen och den är öppen för alla.
Isabelle Wallin
Isabelle Wallin
Publicerad 16 maj

Krogar på Malmskillnadsgatan

Här är några av de krogar som ligger på Malmskillnadsgatan och som deltar i block partyt den 18 maj.
Få nyheter och restaurangtips från krogar i hela Sverige!
Vi skriver om de senaste trenderna, nyöppningarna och dolda pärlor inom den svenska gastronomin. Fyll i formuläret och se fram emot allt detta direkt i mejlboxen.
Skicka in