Letar du julbord för hela kompisgänget? Vi har samlat julborden i Stockholm som både har grym mat och härlig stämning. Här blir middagen en drömstart på helkvällen med vännerna.

East

Stureplan 13

East dukar upp sitt underbara asiatiska julbord fyllt till bredden med alla dina favoriter. Här finns bland annat modern sushi, sashimi, dim-sum, thai-beef sashimi, korean pancakes och chicken lemon.

Mister French

Tullhus 2

Mister French dukar upp ett hemlagat traditionellt julbord innehållandes julens alla smaker där du hittar sillar, ostar, hemlagade terriner, köttbullar, färska räkor och fisk, korvar, grillat kött och mycket mer. En generös buffé behöver ett sött avslut och det bjuds det på i ett helt rum fyllt med godsaker.

Gamla Riksarkivet

Birger Jarls Torg 2A

Niklas Ekstedt, som har en stjärna i Guide Michelin, bjuder in till ett dignande julbord fyllt med hemlagade delikatesser, klassiker och personliga favoriter. Här hittar ni julbordet med underbar julmat och genuin julstämning.

Villa Godthem

Rosendalsvägen 9

Villa Godthem ger dig och vännerna en riktigt genuin julbordsupplevelse. Godthems hemlagade julbord dukas upp med kallskuret och delikat småvarmt i små grytor. Här har de valt att dela upp allt i mindre delar – som massor av mini-delikatesser. Här finns också ett chambre separée för mellan 10-35 sittande julbordsgäster.

Djurgårdsbrunn

Djurgårdsbrunnsvägen 68

På Djurgårdsbrunns julbord befinner ni er mitt i ett magiskt jullandskap av granar, fallande snö och en specialbyggd stuga fylld till bredden av juliga drinkar – allt för den perfekta julkänslan. Här finns ett klassikt julbord med över 100 komponenter.

Hallwylska

Hamngatan 4

Under hösten genomgår Hallwylska en förvandling från innergård till inglasad vinterträdgård. Här finns ett traditionellt julbord fyllt med hemlagade delikatesser och vegetariska samt veganska alternativ i en fantastisk omgivning

Fjäderholmarna

Stora Fjäderholmen

Ta båten ut till Fjäderholmarnas krog och njut av ett vällagat julbord i toppklass. Fjäderholmarnas krog brukar kallas Stockholms närmaste skärgårdskrog och du förstår varför när du kommer hit. Underbar julstämning och härligt att komma ut från stan en kväll.

Trattorian

Norr Mälarstrand Kajplats 464

Trattorian dukar traditionsenligt upp ett dignande julbord fyllt av hemlagade medelhavsdelikatesser, eleganta viner och ljuvliga dolce (italienska sötsaker). Här finns antipasti, egengjord dagsfärska pasta, vedugnsgräddad pizza och allt annat som har med italiensk jul att göra.

Le Rouge

Brunnsgränd 2-4

Hos Le Rouge i Gamla Stan blir ni serverade en komplett helhetsupplevelse i “det barnförbjudna julbordet” Under kvällen blir ni guidade av en conferencier, bjuds på julbord, den populära hot shot vagnen och för den som önskar extra krydda finns en dirty fiskdamm.

När ni avnjutit en kavalkad av utsökt mat och dryck väntas fest i Vinköket som vi förvandlar till litet disco fram till stängning.

Grodan

Grev Turegatan 16

Grodan bjuder traditionsenligt på Skaljul: ett maritimt julbord med en uppsjö av havets läckerheter. Här finns ostron, humrar, havskräftor, rökta räkor, sillar, lax i alla dess former och mycket mer. Som pricken över i:et avslutas julbordet vid det läckra dessertbordet.