Guide
Christmas getaway

Julbord med övernattning nära Stockholm 2022

Söker du ett julbord inom räckhåll från Stockholms innerstad, men ändå tillräckligt långt bort för att det där riktiga lugnet ska infinna sig? Här har vi samlat tips på flera trevliga julbordsupplevelser i vackra miljöer med mat, övernattning och härlig julstämning.

Julbord med övernattning nära Stockholm 2022

Åk iväg med din partner, mamma, kompis – eller passa på att slå två flugor i en smäll och kombinera konferensen med lite flärd och god mat.
FågelbroHus
FågelbroHus
Fågelbrovägen 20, Stockholm
FågelbroHus är en modern hotell- och mötesanläggning på Värmdo. Hit kommer du för att komma bort från Janssons frestelse och risgrynsgröt – i stället möts skog och hav på tallrikarna på Jägarens julmiddag.
Boka bord
Krusenberg Herrgård
Krusenberg Herrgård
Krusenberg 436, Uppsala, Uppsala
Krusenberg Herrgård ligger i en 1600-talsherrgård vid Mälaren. Här serveras ett klassiskt julbord med mysig julstämning i en miljö med anor och tradition.
Boka bord
Smådalarö Gård Hotell & Spa / Brasserie & Bränneri
Smådalarö Gård
Smådalarövägen 100, Stockholm
Smådalarö Gård är ett av Sveriges största spahotell i Stockholms skärgår. Under december månad kan du uppleva "Skärgårdens Julbord" med skaldjursplatå, fiskbuffé och gottebord.
Boka bord
Furusund Värdshus
Furusund Värdshus
Furusunds Strandväg 2, Norrtälje
I Stockholms norra skärgård ligger Furusund Värdshus. De serverar ett traditionellt julbord gjort från grunde och traditionsenliga julsånger förhöjer stämningen i huset. Övernattande gäster har även tillgång till deras bastuflotte och utomhusjacuzzi.
Boka bord
Hasselbacken
Hasselbacken
Hazeliusbacken 20, Stockholm
Hos anrika Hasselbacken på Djurgården bjuds det på julens alla klassiker och ett dignande dessertbord som tillfredsställer både gastronom och gourmand. På julbordets buffé finns även vegetariska läckerheter och överraskningar för alla sinnen.
Boka bord