Guide
Date night i Malmö!

Mysiga barer i Malmö – perfekta för dejt

Söker du ett mysigt ställe att slå dig ner på en stund med någon du tycker om? Vi har samlat de intima barerna som gör det lite extra enkelt att ha en trevlig kväll.

Guide till intima barer i Malmö

Hitta ditt bästa ställe för ett glas eller en helkväll.
Occo Malmo
OCCO
Kalendegatan 12, Malmö
Occo bjuder på rika smaker från Libanon med matchande interiör. På menyn finns olika meze-kombinationer med olika smårätter. Passa även på att testa deras cocktails med inspiration från Libanon!
Lyran Matbar
Lyran Matbar
Simrishamnsgatan 36A, Malmö
Lyran Matbar är en intim restaurang som serverar en säsongsbetonad meny med rötterna i växtriket. Här erbjuds drycker från lokala och inte så lokala bryggare, vinmakare och cidermakare.
Epicuré re Gustavo
Epicuré Re Gustavo
Gustav Adolf Torg 45, Malmö
Epicuré Re Gustavo är en mysig italiensk restaurang med ett rustikt syditalienskt kök och mat tillagad med mycket känsla och inspiration. De serverar traditionella och rustika italienska rätter lagade från grunden med kärlek.
Aster
Aster
Jagaregatan 4, Malmö
Njut av matlagning över öppen eld i en inspirerande atmosfär. På Aster finns dessutom en specifik bar för cocktails och utvalda viner.
Sky Bar Malmö Live
Sky Bar Malmö Live
Dag Hammarskjölds Torg 2, Malmö
Sky Bar Malmö Live är en restaurang och skybar 85 meter över marken. Hitta ert hörn med otrolig utsikt över staden och beställ in cocktails från Living Room Bar eller baren på Sky Bar Malmö Live.
Västergatan
Västergatan
Västergatan 16, Malmö
Hos Västergatan är det en enkel, avskalad och varm atmosfär. De serverar en färdigkomponerad fyrarätters och mindre rätter att dela på.
Ruths
Ruths
Mäster Johansgatan 11, Malmö
Ruths serverar modern europeisk husmanskost med kreativa rätter i säsong och spännande viner. Här kan du äta frukost, lunch och middag, eller slinka in för ett glas.
The Social Bar & Bistro View
The Social Bar & Bistro View
Hyllie Stationstorg 29, Malmö
The Social Bar & Bistro View är en avslappnad restaurang med en internationell bistromeny.
Marie Antoinette
Marie Antoinette
Drottningtorget 6, Malmö
Mysiga Marie Antoinette bjuder in till cocktails och säsongsbaserade mellanrätter. Drink, enjoy repeat är mottot och här finns alltid kristallkronor, musik och stämning på topp.
Soho
Soho
Holmgatan 4, Malmö
Soho är en smältdegel av asiatiska kök i lyxig miljö. Bakom Soho står britten Jonathan Luck, som arbetat många år på restauranger i Soho, London. Namnet syftar även till restaurangens placering söder om Holmgatan. Här andas cocktailmenyn stor experimentlusta.
Quan
Quan
Mäster Johansgatan 15, Malmö
På Quan möts du av en sofistikerad tolkning av asiatisk mat, dryck och miljö. Restaurangens namn, Quan, symboliserar ett spännande östasiastisk kök där det bästa från Korea, Japan och Kina kombineras. Självklart serveras det även drinkar i asiatiskt stuk.
Redaktionen
Redaktionen
Publicerad 18 sep 2023 (ändrad 12 dec 2023)

Date night i Malmö

Mysiga restauranger i Malmö som passar för en dejt.
Få nyheter och restaurangtips från krogar i hela Sverige!
Vi skriver om de senaste trenderna, nyöppningarna och dolda pärlor inom den svenska gastronomin. Fyll i formuläret och se fram emot allt detta direkt i mejlboxen.
Skicka in