Guide
Date night i Malmö!

Intima barer i Malmö – perfekta dejtställen för ett glas

Söker du ett mysigt ställe att slå dig ner på en stund med någon du tycker om? Vi har samlat de intima barerna som gör det lite extra enkelt att ha en trevlig kväll.

Guide till intima barer i Malmö

Hitta ditt bästa ställe för ett glas eller en helkväll.
Occo Malmo
OCCO
Kalendegatan 12, Malmö
Occo bjuder på rika smaker från Libanon med matchande interiör. På menyn finns olika meze-kombinationer med olika smårätter. Passa även på att testa deras cocktails med inspiration från Libanon!
Boka bord
Lyran Matbar
Lyran Matbar
Simrishamnsgatan 36A, Malmö
Lyran Matbar är en intim restaurang som serverar en säsongsbetonad meny med rötterna i växtriket. Här erbjuds drycker från lokala och inte så lokala bryggare, vinmakare och cidermakare.
Boka bord
Aster
Aster
Jagaregatan 4, Malmö
Njut av matlagning över öppen eld i en inspirerande atmosfär. På Aster finns dessutom en specifik bar för cocktails och utvalda viner.
Boka bord
Sky Bar Malmö Live
Sky Bar Malmö Live
Dag Hammarskjölds Torg 2, Malmö
Sky Bar Malmö Live är en restaurang och skybar 85 meter över marken. Hitta ert hörn med otrolig utsikt över staden och beställ in cocktails från Living Room Bar eller baren på Sky Bar Malmö Live.
Boka bord
Västergatan
Västergatan
Västergatan 16, Malmö
Hos Västergatan är det en enkel, avskalad och varm atmosfär. De serverar en färdigkomponerad fyrarätters och mindre rätter att dela på.
Boka bord
Ruths
Ruths
Mäster Johansgatan 11, Malmö
Ruths serverar modern europeisk husmanskost med kreativa rätter i säsong och spännande viner. Här kan du äta frukost, lunch och middag, eller slinka in för ett glas.
Boka bord
The Social Bar & Bistro View
The Social Bar & Bistro View
Hyllie Stationstorg 29, Malmö
The Social Bar & Bistro View är en avslappnad restaurang med en internationell bistromeny.
Boka bord
Marie Antoinette
Marie Antoinette
Drottningtorget 6, Malmö
Mysiga Marie Antoinette bjuder in till cocktails och säsongsbaserade mellanrätter. Drink, enjoy repeat är mottot och här finns alltid kristallkronor, musik och stämning på topp.
Boka bord
Redaktionen
Redaktionen
Publicerad 18 sep

Date night i Malmö

Mysiga restauranger i Malmö som passar för en dejt.