Guide
Fira mamma!

Fira mors dag 2024 på restaurang i Malmö

Den 26 maj firar vi våra mammor på mors dag! Vi har samlat några härliga tips på restauranger som både serverar god mat och som har öppet denna söndag. Boka bord i god tid, ett restaurangbesök är definitivt en uppskattad mors dag present.

Fira mors dag på restaurang i Malmö

Osteria Qui
Osteria Qui
Major Nilssonsgatan 6, Malmö
Osteria Qui serverar genuin italiensk mat med inspiration från norra Italien. Här serveras egengjord pasta, nybakat bröd och pizza. Fokus på italienska viner, med många alternativ på glas. Öppettiderna är generösa från lunch till kväll.
Bouchon
Bouchon
Andréelundsvägen 5, Malmö
Bouchon är en mysig kvarterskrog med sydfransk bistromat, delikatesser och franska viner. Här beställer du från à la carte menyn, men se till att inte missa pressankan, en vällagad klassiker. Vinlistan är lång och erbjuder viner från Europa med tyngdpunkt på Frankrike.
La Roche
La Roche
Larochegatan 5, Malmö
La Roche har serverat spansk mat och spanska viner i mer än 10 år. Här råder en stor kärlek till Spanien och dess matkultur och restaurangen har en familjär atmosfär.
Epicuré re Gustavo
Epicuré re Gustavo
Gustav Adolf Torg 45, Malmö
Epicuré re Gustavo är en italiensk restaurang med ett rustikt syditalienskt kök och mat tillagad med mycket känsla och inspiration. De serverar traditionella och rustika italienska rätter lagade från grunden med kärlek.
Sushi Rebellion
Sushi Rebellion
Mäster Johansgatan 4, Malmö
Sushi Rebellion är ett nyskapande sushihak som drivs av sushi-VM-vinnaren Pepi Anevski. Utöver traditionell sushi erbjuds rätter med kyckling, nötkött, fläsk eller vegetariska råvaror som bygger på både tradition och innovation.
Steakhouse Lilla Torg
Steakhouse Lilla Torg
Lilla Torg 7, Malmö
Steakhouse Lilla Torg är en modern, men traditionell, restaurang i ett vackert gammalt korsvirkeshus. Här finns en varierande lunchmeny och à la carte. Välj mellan allt från burgare och kötträtter till fisk och sallad.
Mello Yello
Mello Yello
Lilla torg 1, Malmö
Mello Yello vid Lilla Torg serverar vällagad mat med smaker och influenser från hela världen. På den stora uteserveringen finns det plats både för att ta en drink eller stanna en längre stund.
Restaurang Metro
Restaurang Metro
Ängelholmsgatan 14, Malmö
Till Restaurang Metro går du för en trevlig stund, oavsett om det gäller att välja från den 100 öl lång öllistan, vinlistan eller matmenyn. Här finns maträtter för alla - råraka, grissida eller varmrökt lax, listan är lång.
Goose
Goose
Davidhallstorg 5, Malmö
Goose är en hemtrevlig pub och restaurang med avslappnad stämning vid Davidshall. På menyn finns bland annat pasta, tacos och sallad.
American Bar & Grill
American Bar & Grill
Lilla Torg 17, Malmö
Hos American Bar & Grill kan du förvänta dig autentiska amerikanska rätter, läckra cocktails och härliga vibbar. Från den livliga atmosfären till maten möts du av en äkta amerikansk anda. Missa inte deras härliga uteservering.
Isabelle Wallin
Isabelle Wallin
Publicerad 30 apr (ändrad 3 jun)

Fler restaurangtips

Det vimlar av bra krogar i Malmö, missa inte dessa.
Få nyheter och restaurangtips från krogar i hela Sverige!
Vi skriver om de senaste trenderna, nyöppningarna och dolda pärlor inom den svenska gastronomin. Fyll i formuläret och se fram emot allt detta direkt i mejlboxen.
Skicka in