Guide
Säker stils restaurangguide!

Säker stil ger sina 5 bästa restaurangtips i Göteborg

Säker stil är en plattform för mode och stil som grundades 2014 av journalisten Ebba Kleberg von Sydow och modeexperten Emilia de Poret. Med Säker stil vill de inspirera och ge steg-för-steg vägledning om hur du bygger en tidlös och stilren garderob. Du hittar Säker stil genom Säker stil-podden, deras bästsäljande stil-guider, Instagram @sakerstil och den stängda Facebookgruppen Säker stil-gruppen.
Vi har pratat med Säker Stil för att få deras fem bästa tips på restauranger de gillar i Göteborg. Ta del av tipsen nedan!

Säker stils 5 bästa restaurangtips i Göteborg

Säker stil har tillsammans med BokaBord satt ihop denna guide till sina favoritrestauranger i Göteborg.
Tavolo
Tavolo
Magasingatan 19, Göteborg
Tavolo är en pampig italienare i de historiska Artilleristallarna. Statyerna från Florens och golvtiljorna från ett slakteri på norra Sicilien är bara några av de extravaganta detaljerna som gör Tavolo unikt. Här är maten en hyllning till Italien, med en twist av New York.
TOSO
TOSO
Götaplatsen, Göteborg
TOSO är en tidlös flört med det asiatiska köket, här serveras rätter som laxtartar, dumplings och bulgogi tillsammans med spännande cocktails i en dunkel och mystisk miljö. TOSO är en unik, modern mötesplats där upplevelsen står i centrum.
Levantine
Levantine
Aschebergsgatan 22, Göteborg
Levantine är en fransk New York-inspirerad bistro dit du kan gå för en mysig brunch eller en trevlig middag. På menyn står bland annat rätter som sniglar, gratinerad hummer, steak frites och konfiterat anklår.
FEI
FEI
Pumpgatan 5, Göteborg
På tionde våningen kan du se ut över vattnet och staden när du slår dig ner för en kinesisk matresa på FEI. Detta är en kinesisk restaurang och mötesplats med internationell känsla, där öst möter väst, vilket märks i både formspråk och interiör. Restaurangen ligger högst upp i The Pier, Nordic Choices hotell på Lindholmen.
Taverna Averna
Taverna Averna
Tredje Långgatan 7, Göteborg
Taverna Averna är en italiensk New York-inspirerad bistro i Linnéstaden med en härlig kontinental känsla. Här serveras allt från trerätters till pizza, tillsammans med vin och välskakade cocktails.
Redaktionen
Redaktionen
Publicerad 17 dec 2023
Få nyheter och restaurangtips från krogar i hela Sverige!
Vi skriver om de senaste trenderna, nyöppningarna och dolda pärlor inom den svenska gastronomin. Fyll i formuläret och se fram emot allt detta direkt i mejlboxen.
Skicka in