ArtiklarGuiderEvenemangPresentkort

Veckans kroggäst

Rebecca Brage-Gumpert: “Stockholm behöver mer champagne och doggybags”
Rebecca Brage-Gumpert: “Stockholm behöver mer champagne och doggybags”
Veckans kroggäst Rebecca Brage-Gumpert ger sina bästa Stockholmstips.
Albin Edberg: “Det är svårt att gå förbi en äkta korvkiosk utan att ta en korv”
Albin Edberg: “Det är svårt att gå förbi en äkta korvkiosk utan att ta en korv”
Vi har pratat med Kockarnas kamp-aktuella Albin Edberg.
Marion Ringborg: “Det är lite nasty men jävligt gott alltså”
Marion Ringborg: “Det är lite nasty men jävligt gott alltså”
Vi har pratat fredagssnacks, guilty pleasure-mat och krogpärlor med Garba-grundaren.

Fler artiklar

De tar över Grå Gåsen på Gotland i sommar
De tar över Grå Gåsen på Gotland i sommar
Tidigare har Allegrine och Portal varit gästkrögare.
4 brunchtips i Stockholm just nu
4 brunchtips i Stockholm just nu
Premiär och comeback för smarriga bruncher.
Restaurang Oxenstiernan gästas av kockeliten
Restaurang Oxenstiernan gästas av kockeliten
Vill du äta en meny tillagad av Svenska kocklandslaget? I nästa vecka har du chansen.
Gustav Johansson: “Jäkligt gött när favoriter från barndomen veganiseras”
Gustav Johansson: “Jäkligt gött när favoriter från barndomen veganiseras”
Vego-entreprenören ger sina Stockholmstips och avslöjar bästa kryddan för att få till smakerna.
Stjärnkrögarna öppnar Black Milk Gastro Bar tillsammans med Stjärtilleriet
Stjärnkrögarna öppnar Black Milk Gastro Bar tillsammans med Stjärtilleriet
Daniel Höglander och Niclas Jönssons finsushi från Älvsjö kommer till stan.
Restauranger som inspirerar: Zero waste hos Fotografiska
Restauranger som inspirerar: Zero waste hos Fotografiska
Vi har pratat med kökschef Martin Wall om hållbar matlagning i toppklass.
Farah Abadi: “Snälla någon, ta min restaurangidé”
Farah Abadi: “Snälla någon, ta min restaurangidé”
Den folkkära programledaren visar sig vara lite av en foodie.
Grundarna av Fabrique tar över Oaxen på Djurgården
Grundarna av Fabrique tar över Oaxen på Djurgården
Efter påsk öppnar Fabrique Oaxen med restaurang, vinbar, bageri och café.
Stockholm får en ny mathall med streetfood
Stockholm får en ny mathall med streetfood
En sprillans ny mathall med åtta olika restauranger.
  • Previous
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Next
ArtiklarGuiderEvenemangPresentkortSökVanliga frågor
BokaBord är en bokningssajt fylld av inspiration för dig som gillar att gå ut och äta.
Ladda ner BokaBord-appen!
Med vår app är det ännu enklare att boka bord och hantera bokningar. Sök lediga bord, ändra, avboka och chatta direkt med restauranger.
Google Play
App Store
Annonsering och samarbeten
Har du en restaurang och vill synas på BokaBord?
BokaBord Nordic AB
Styckjunkargatan 1
114 35 Stockholm